Ce aplicatii smartphone prefera tinerii?

Ce aplicatii smartphone prefera tinerii?

0 Shares
0
0
0

Ce aplicatii smartphone prefera tinerii?Telefoanele mobile sunt dispozitivele care ne-au creat dependenta, dispozitivele pe care fiecare dintre noi le indragim atat de mult.

Indiferent de faptul ca discutam despre un smartphone de la un brand celebru de pe piata precum Samsung, Apple, Sony, HTC, etc., sau ca discutam despre un smartphone de la un producator anonim, telefoanele mobile arata minunat si sunt sursa noastra de divertisment.

De ce sunt smartphone-urile sursa noastra de divertisment? Pentru ca expertii in creare aplicatii mobile au creat odata cu trecerea timpului foarte multe aplicatii smartphone atat pentru Android cat si pentru iOS, aplicatii care pot fi extrem de utile.

Ei bine, tineretul cu siguranta atunci cand vine vorba despre aplicatii smartphone, mai intai de toate isi descarca aplicatia Facebook, care le este de mare ajutor pentru a putea socializa mult mai usor si mai simplu cu prietenii virtuali, direct de pe telefon.

Plus de asta, cei care au aceasta aplicatie instalata pe telefon pot sa incarce poze pe Facebook direct de pe telefonul mobil, si pot vedea pozele altor prieteni virtuali.

Facebook Messenger este o alta aplicatie indragita de tineret, nu doar ca prin intermediul aplicatiei se pot trimite mesaje scrise sau diferite fisiere ori imagni, ci si pentru ca acum prin Facebook Messenger se pot efectua apeluri audio sau apeluri video.

WatsApp este o alta aplicatie pe care tinerii o indragesc atat de mult si pe care o au instalata in telefon. Este si normal acest lucru, pentru ca prin intermediul aplicatiei se pot trimite mesaje scrise si se pot trimite chiar si fisiere.

Instagram este o alta aplicatie ideala pentru cei care iubesc pozele si le place sa incarce poze pe reteaua de socializare respectiva. Cei care au descarcata aplicatia in telefon, se pot loga chiar si cu contul de Facebook.

Shazam este o alta aplicatie pe care tinerii o indragesc foarte mult, deoarece aceasta aplicatie recunoase piesele muzicale. Cei care aud o piesa la radio sau cand sunt la terasa si nu stiu cine canta sau cum se numeste piesa trebuie doar sa deschida aplicatia, iar in cateva secunde afla si cine este interpretul dar si cum se numeste piesa.

Waze este o alta aplicatie indragita de catre tineri, in special de catre tinerii soferi, pentru ca aceasta aplicatie este un GPS mult mai avansat decat dispozitivele de demult. Aplicatia vine cu actualizari harti, actualizari si stiri din trafic in timp real pentru a ajuta soferii.

Aplicatia OLX este deasemenea foarte indragita de catre tineri, care atunci cand isi doresc sa isi cumpere diferite produse, in cateva secunde pot sa gaseasca o multime de oferte pentru produsele de care au nevoie.

Asadar, dupa cum se poate observa, tinerii au multe aplicatii instalate pe telefoanele lor mobile, iar acestea ii ajuta in diferite situatii. Aplicatiile precum Instagram, Facebook, Facebook Messenger sau WatsApp sunt ideale pentru divertisment, in timp ce aplicatii precum Waze, OLX sau chiar si Shazam sunt ideale in alte scopuri.

Cu siguranta insa, cei care doresc, pot cauta si alte aplicatii smartphone care pot sa fie foarte utile in tot felul de situatii.

0 Shares
You May Also Like