Pahare de argint – un cadou special si deosebit

0 Shares
0
0
0

Aurul si argintul sunt metale pretioase care se ofera in general la ocazii speciale. Pretul lor ridicat nu permite achizitionarea la un eveniment banal sau unei persoane la intamplare. Pe langa bijuteriile din argint, obietele confectionate din acestea sunt o alegere perfecta. Comanda online pahare de argint – un cadou special si deosebit!

Site-ul argintart.ro cuprinde o gama larga de produse autentice din argint, gravate manual, inca din anii 1800. Aspectul lor rafinat se potriveste oricarei case, amenajata modern sau vintage.

Paharele de argint pot fi utilizate pentru purificarea apei (prepararea apei din argint), pentru aranjamentele cu flori sau doar pentru aspectul lor frumos. Oricare ar fi destinatia acestora, ele vor fi atractia principala a casei.

Daca iti doresti sa faci un cadou din argint, paharele confectionate din acest metal pretios reprezinta o alegere potrivita. Seturile de doua pahare sau un singur astfel de obiect sunt de colectie si cu siguranta vei face o impresie buna.

Un pahar argint poate fi modalitatea prin care sa iti imbunatatesti sanatatea, preparand apa de argint. Alaturi de el poti comanda si alte obiecte de colectie, formand o intreaga vesela.

Gama larga de pahare din argint include cupe, pocaluri, trofee, pahare sau seturi de pahare din argint masiv. Acestea sunt confectionate in anii 1890, 1898, 1900 si 1909. Cu alte cuvinte – o raritate! Adauga in colectia ta un astfel de obiect sau ofera-i unei persoane dragi un cadou special si deosebit.

Argintul masiv se gaseste pe site-ul argintart.ro sub forma de pahare cu picior sau fara, fructiere, platouri, obiecte in miniatura, seturi de masa, seturi de cafea sau ceai, cat si obiecte decorative.

De asemenea, poti comanda si bijuterii din argint sau din aur. Paharele deosebit de frumoase se pot utiliza la ocazii speciale, la evenimente importante precum anivesarile sau indeplinirea unui obiectiv.

Varietatea de obiecte din argint masiv de pe site se potriveste tuturor gusturilor si colectionarilor. Forma, modelul si vechimea acestora alcatuiesc pretul lro ridicat. Argintul masiv este un metal pretios si doar pasionatii ii cunosc adevarata valoare. Totusi, tine cont ca argintul nu se depreciaza si reprezinta o reala investitie. Asadar, il poti achizitiona pentru propria casa.

Poti amenaja un spatiu in sufrageria ta care sa aiba tematica medievala. Alaturi de un platou din argint sau o fructiera, paharele se vor integra perfect intr-un astfel de cadru. Obiectele de acest tip devin rapid vedeta casei, iar pe langa aceasta au si proprietati medicinale.

Argintul este antibacterian si antifungic, apa de argint fiind atat de importanta pentru organism. Metalul pretios mai are proprietati antioxidante, tinand la distanta efectele puternice ale radicalilor liberi.

Beneficiaza de proprietatile argintului si creeaza o atmosfera excelenta in casa ta cu paharele de argint! Acestea sunt un cadou special si deosebit, fiind o adevarata comoara pentru cei pasionati. Pahare de argint, cupe, medalii sau seturi de masa, oricare ar fi alegerea ta – pe site-ul argintart.ro ai la dispozitie o gama variata de astfel de produse.

0 Shares
You May Also Like