Servicii de rent a car disponile in orice perioada a anului

Servicii de rent a car disponile in orice perioada a anului

0 Shares
0
0
0

Serviciile de rent a car sunt existente pe o piata destul de volatila. Fata de alte domenii unde cererea si oferta se echilibreaza automat, piata de rent a car este total la poli opusi. Serviciul de inchirieri auto functioneaza pe baza de fluctuatii ale clientelei.

Din aceasta cauza, domeniul de rent a car vine la pachet cu variatii ale tarifelor. In randurile de mai jos, veti vedea un plan elaborat pentru a echilibra cererea cu oferta in aceasta piata. Veti afla cum puteti sa inchiriati la acelasi pret, acelasi autovehicul in orice perioada a anului.

Dupa cum am mentionat si in randurile de mai sus, piata de rent a car este extrem de volatila. Acest fenomen apare din cauza fluctatiei numarului de clienti. Spre exemplu: Pe timp de vara, numarul clientilor din rent a car creste de 4 ori mai mult fata de perioada primaverii.

Din aceasta cauza, apar mai departe fluctuatii de tarife intre perioadele anului. Spre exemplu: In perioada verii, un autovehicul ca Dacia Logan poate fi inchiriat cu 30 de euro pe zi. Acelasi automobil este inchiriat cu 18 euro pe ziua de rent in perioada de primavara.

In randurile ce urmeaza, vom vedea un sistem de rent a car ce fluidizeaza tot sistemul de inchirieri auto. Acest serviciu se numeste Rent-4U System. Este un sistem de rent a car disponibil in localitatile Bucuresti si Otopeni. Veti vedea mai departe, cum functioneaza acest modul de inchirieri masini.

Asa ca, sa nu mai pierdem timpul si sa intram in subiectul articolului…

Serviciu ce ofera masini disponibile in rent a car pentru tot anul

In perioada de primavara, cererile pentru piata de rent a car sunt extrem de putine. Conform calculelor noastre, acestea ajung sa fie mai putin de 30% din perioada verii. Pentru ca in aceasta perioada cererea este mult mai mica decat oferta, tarifele de rent sunt destul de mici.

La polul opus, pe timpul verii sunt companii de rent a car care au toata flota ocupata. Din aceasta cauza, tarifele ajung sa creasca destul de mult. Astfel, tariful de rent a car al unui autovehicul ca Dacia Logan este atat de mare pe timpul verii, incat cu aceeasi suma de bani se poate inchiria in perioada de primavara un automobil dintr-o clasa superioara.

Ce face Rent-4U System si cum va ajuta clientul?

Aceasta platforma este construita pentru a ajuta in primul rand clientul din domeniul de inchirieri masini. Ea este o platforma care grupeaza atat persoanele fizice, cat si companiile de rent a car in acelasi loc.

Va prezentam mai departe, cum functioneaza aceasta platforma si cum ajuta clientul din domeniul de inchirieri auto.

Interventia companiilor de rent a car pe platforma Rent-4U System

Pe piata de rent a car sunt atat companii care se promoveaza, dar si firme care sufera la acest aspect. Nu toate companiile de inchirieri auto au clienti in toata perioada anului. Spre exemplu, la un simplu search pe Google, veti vedea pe ultimele pagini agentii care nu sunt la fel de bine promovate. Din pacate, aceste companiii duc lipsa de clienti chiar si in perioada verii.

Aceste firme nu ajung deloc in fata clientului. Ele au masini disponibile in toata perioada anului si isi respecta clientii. Au grija ca atunci cand este inchiriata o masina, sa nu-i lipseasca absolut nimic cilentului. Autovehiculele puse de aceste companii la dispozitie sunt echipate cu cele mai noi dotari.

Astfel, ceea ce se face prin platforma Rent-4U este sa aduca aceste agentii de rent a car in fata clientului. Prin aceasta forma, clientii vor avea masini chiar si in cele mai aglomerate perioade ale anului. De asemeni, aceste companii de inchirieri auto vor incepe sa aiba clienti. 

Interventia persoanelor fizice pe platforma Rent-4U System

Pentru a se fluidiza in totalitate piata de rent a car, va fi nevoie si de interventia persoanelor fizice. Astfel, sistemul va fi destul de simplu de inteles.

O persoana care doreste sa obtina un venit suplimentar, isi va putea pune de aceasta data masina la inchiriat. In functie de numarul de zile inchiriate, el isi poate mari venitul. In comparatie cu serviciul de car sharing, platforma Rent-4U System ofera de aceasta data un venit total pasiv.

Aducand persoanele fizice in toata aceasta ecuatie, piata de rent a car va avea un echilibru. Toate autovehiculele plasate de persoanele fizice vor fi verificate de catre agentii platformei Rent-4U System.

Nu va fi acceptat nici un automobil mai vechi de anul 2017. Este foarte importanta siguranta clientului, iar de aceea trebuie luate toate masurile de precautie. De asemeni, persoanele fizice care isi plaseaza masina pe aceasta platforma vor fi verificate constant.

Vor fi pastrate doar pesoanele serioase, care isi doresc sa transforme din aceasta colaborare un adevarat business. De asemeni, vor ramane platforma doar persoanele care vor pune clientii pe primul loc. 

Ce alte avantaje aduce clientilor de rent a car aceasta platforma?

Pana in acest moment, v-am explicat ca veti avea de fiecare data un autovehicul disponibil. Un alt avantaj pe care il aduce aceasta platforma este un echilibru al pretului. Am mentionat in randurile de mai sus, ca in rent a car vara nu-i ca iarna ( sau primavara ).

Preturile de rent a car primesc de aceasta data un echilibru

Serviciile de rent a car trebuie sa fie accesibile pentru o plaja mai mare de clienti. In prezent, pe timp de vara nu toata lumea isi permite sa inchirieze un autovehicul. Indiferent ca vorbim de inchirierea unui Logan, veti realiza ca in acest moment pretul de inchiriere este extrem de scump.

Echilibrand cererea cu oferta, vor fi pe mai departe coborate preturile pe timp de vara. O data ce veti gasi masini disponibile in toata perioada anului, nu veti mai avea situatii in care sa inchiriati Logan-ul cu 30 de euro pe zi.

Trebuie ca toata lumea sa isi permita sa inchirieze o masina in orice perioada a anului. Pe timpul verii companiile de inchirieri auto din Romania au tarife mai mari fata de tari ca: Grecia si Italia. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca o persoana din 3 reuseste sa inchirieze o masina in tara noastra pe timp de vara. Din aceasta ecuatie, doi din trei clienti raman fara masina inchiriata.

Dupa cum vedeti si dumneavoastra, sunt doua necunoscute pe care acest software le descopera:

  • face in asa fel, incat orice client sa poata inchiria un autovehicul
  • coboara tariful de inchiriere, astfel incat serviciul de rent a car sa fie accesibil pentru mai multe categorii de bugete

Unde este disponibila platforma Rent-4U System?

Deocamdata, acest software este disponibil in localitatile Bucuresti si Otopeni. Conform spuselor patronilor, se promite o extindere in urmatorii ani si pentru restul localitatilor din Romania. 

Acesta a fost articolul nostru. Ati vazut de aceasta data cum se manifesta platforma Rent-4U System si cum veti avea un serviciu de rent a car disponibil in toata perioada anului. Va multumim ca ati ramas cu noi pana la sfarsit!

0 Shares
You May Also Like