Cum a evoluat fotografia de nunta

Sfaturi si inspiratii pentru o nunta clasica

0 Shares
0
0
0

Nunta clasica este sofisticata, eleganta si are o nota de lux perfecta pentru miresele care isi doresc o nunta traditionala si foarte romantica!

Este alegerea ideala daca vreu sa te uiti la albumul foto de acum 10, 20 de ani si sa vezi ca toate alegerile tale de nunta au fost perfecte!

Vezi sfaturi, inspiratii pentru o petrecere traditionala de vis!

Miresele care opteaza pentru acest stil de casatorie sunt, de obicei, cele care viseaza de la o varsta tanara sa intre in biserica cu cel ales, dicteaza cele mai romantice juraminte din viata lor si inca danseaza valsul dupa cina. Cu alte cuvinte, sunt mirese care emana romantism!

Pentru ca nunta clasica sa fie perfecta, totul trebuie sa fie in acelasi stil ca si restul petrecerii: Bufetul de nunta, tortul de nunta, bomboanele de nunta, decorul, rochia miresei si chiar doamnele. Totul trebuie sa fie in contextul clasic.

Domnisoarele de onoare pot purta aceeasi culoare vestimentara. Nu trebuie sa fie acelasi model, ci doar sa pastreze culoarea implicita pentru toata lumea. In ceea ce priveste nasii, combinati culoarea cravatei cu rochia domnisoarelor de onoare. De exemplu, daca rochia domnisoarei de onoare este albastru Tiffany, atunci cravata lui este de aceeasi culoare ca si rochia.

O alta optiune este sa le ceri tuturor nasilor sa poarte o cravata neagra, care este si mai clasica!

Nici costumul de groomsmen nu trebuie sa fie acelasi, dar, la fel ca domnisoarele de onoare, mentine un model de culoare.

Seteaza culoarea: Negru sau Gri – care este cel mai potrivit – iar nasii se vor potrivi perfect cu restul petrecerii tale in stil clasic.

Cand invitatii se opresc din ceea ce faceau la petrecere pentru a observa primul dans al cuplului ca sot si sotie. Pe langa faptul ca este un moment de fericire pentru mireasa si mire, toata lumea este miscata de dans.

Puteti efectua nunta clasica in mai multe locuri diferite, cum ar fi intr-un salon de lux, o mini nunta in casa ta, in biserica … Oriunde vrei! Doar pastreaza decorul si organizarea spatiului de nunta in acelasi stil traditional.

Invitatie de nunta clasica

O petrecere clasica de nunta necesita si o invitatie la fel de traditionala!

Pentru a alege invitatia de nunta, opteaza pentru nuante deschise – de preferat Alb si OffWhite – cu caligrafie tiparita in auriu sau argintiu, si termina cu detalii care trimit spre adecorul de nunta. De exemplu, in cazul in care nunta are mici atingeri de roz deschis in paleta de culori, atunci poti pune o panglica de satin de acelasi ton pentru a completa invitatia de nunta.

Mireasa si mirele

In nuntile clasice, micile detalii sunt cele care o pot caracteriza. Si, deoarece mireasa si mirele sunt punctul culminant al serii, in consecinta, ei trebuie sa urmeze acelasi stil in tinutele si accesoriile lor.

Mireasa

Rochia de mireasa pentru nunta traditionala poate fi realizata din diferite stiluri: cu multa stralucire, mai simplu, dantela.. Cu toate acestea, ceea ce se potriveste cel mai mult ocaziei este rochia in stil printesa, cu talia marcata, maneca lunga si fusta bufanta. Coafura poate fi fixata, cu un voal foarte lung si se va potrivi cu rochii de mireasa Cluj in stil clasic.

Mire

Costumul mirelui ar trebui sa fie clasic: costum, cravata si pantofi. Culorile pot fi: Negru, Gri sau Bleumarin – Evitati sa purtati costum alb si maro, deoarece acestea nu se potrivesc cu petrecerea si nu se incadreaza in propunerea de nunta clasica.

Indiferent de momentul in care nunta a fost, mireasa va fi capabila sa se uite la albumul foto dupa 10 ani si decorarea petrecerii va fi asa cum a vrut, avand toate detaliile de mai sus comprimate intr-o nunta perfecta in stil clasic.

0 Shares
You May Also Like