Service OnLaptop

Repararea laptopului – o actiune preferata din ce in ce mai des de romani

0 Shares
0
0
0

Toate persoanele din ziua de astazi folosesc tehnologia pentru a-i ajuta in activitatile zilnice si pentru a rezolva diferite proiecte intr-un mod eficient. Fie ca folosesc telefoane smart sau laptopuri, acestia se bucura in fiecare zi de performantele lor, indiferent de locul unde se afla.

Datorita evolutiei tehnologice din ultimii 15 ani, joburile si-au schimbat perspectiva si modul in care lumea lucreaza, in acest fel companiile oferind angajatilor oportunitatea de a lucra de acasa sau de oriunde doresc. Conectivitatea la internet a reusit sa creeze o legatura stransa intre angajat si angajator, nemaifiind necesara deplasarea zilnica la birou.

In acest sens laptopurile sunt cele mai preferate device-uri, datorita faptului ca sunt usor de transportat, au performante foarte mari comparabile cu un PC si au o autonomie generoasa putand in acest fel lucra din orice colt al lumii.

Insa odata cu trecerea timpului, performantele unui laptop scad din diferite cauze precum neingrijirea corespunzatoare, acumularea de praf sau utilizarea intensa a acestuia. Display-ul este unul dintre cele mai sensibile componente, datorita faptului ca necesita deschideri si inchideri multiple zilnice, afectand in acest fel balamalele sau integritatea circuitelor interne.

OnLaptop este unul dintre cele mai mari centre de reparatii laptop din Bucuresti, iar pe site-ul lor veti gasi un catalog cu preturi display laptop si multe alte componente, in acest fel putand selecta mai usor piesa care trebuie inlocuita.

Top 4 componente care le puteti schimba rapid la OnLaptop

OnLaptop se mandreste cu faptul ca au reusit sa reconditioneze peste 10 000 de device-uri in cei peste 10 ani de activitate, intr-un mod profesionist si  cu o calitate a serviciilor oferite de nereprosat. Pe langa display, care acestia promit ca il pot inlocui in maxim 60 de minute de la primirea aparatului, va mai pot ajuta si cu alte componente cum ar fi:

Mufa incarcare laptop

Mufa de la laptop este sensibila mai ales la anumite modele mai vechi. Din cauza conectarii dese, aceasta se poate slabi, nemaiputand sa isi indeplineasca functia de baza.

Inlocuire memorie de stocare  

Hard-urile au speranta de viata mica, mai ales in cazul celor vechi. Cu aceasta ocazie il puteti upgrada, alegand un SSD pentru a beneficia de o viteza imbunatatita de transfer, dar si a intregului sistem.

Memorie RAM 

Placutele de RAM sunt la fel de importante, putandu-va da viteaza de care aveti nevoie. Inlocuirea ei nu este grea mai ales daca este realizata de profesionisti.

Tastatura 

Cafeaua sau ceaiul varsat pe aceasta nu este rara si poate cauza diferite defectiuni. OnLaptop o poate curata sau inlocui in functie de gravitate.

OnLaptop va poate ajuta in multe situatii, iar daca doriti sa va reparati rapid device-ul, puteti opta pentru noul serviciu lansat Premium Service, cu ajutorul caruia veti avea nenumarate avantaje si gratuitati de care sa va bucurati atunci cand intampinati o problema.

Alegerea repararii laptopului in detrimentul achizitiei unuia nou poate fi cea mai responsabila solutie, putandu-va proteja mai bine economiile, dar in acelasi timp sa prelungiti cu inca cativa ani viata aparatului dumneavoastra.

0 Shares
You May Also Like