Tipuri de drsesuri si avantajele dresurilor compresive

Tipuri de drsesuri si avantajele dresurilor compresive

0 Shares
0
0
0

Pantalonii de compresie sunt identificati in mod colocvial ca pantaloni spandex. Femeile poarta, de asemenea, pantaloni de compresie in tenis, unde, cel mai recent, pantalonii de compresie au fost produsi cu buzunare pentru confort.

Beneficiu post-antrenament

Hainele de compresie au fost demonstrate pentru a ajuta sportivii in timpul procesului de recuperare activa. Cercetarile arata ca, in urma unor antrenamente de mare intensitate, articolele de imbracaminte de compresie au contribuit la scaderea ritmului cardiac si a acumularii de acid lactic la sportivi.

Potrivit unui studiu realizat de Duffield R. si M. Portis, desi au existat putine schimbari observate in timpul evenimentului, jucatorii de cricket care purtau articole de imbracaminte de comprimare au prezentat mai putini markeri de sange ai leziunilor musculare si au raportat mai putina durere in timpul perioadei post-antrenament de 24 de ore.

Alte studii au sustinut ideea ca articolele de imbracaminte de comprimare sunt eficiente in reducerea declinului post-antrenament in exercitiile cu salturi, minimizarea pierderii fortei, diminuarea umflaturii si usurarea durerii musculare dupa competitie.

Pe langa acesti ciorapi compresivi exista si dresuri portjartier si alte tipuri de dresuri despre care este bine sa vorbim.

  1. Verificati tipul de ciorapi pe care ii cumparati

Termenul “denier” este o indicatie a grosimii ciorapilor. Cu cat denierul este mai inalt, cu atat mai putine sunt sansele de gauri si destramari.

  1. Alegeti dimensiunea corecta

Aveti picioare lungi? Daca faceti acest lucru, alegeti o talie mai mare. Acelasi lucru se intampla si in cazul persoanelor mici dar mai plinute. Este important sa aveti un bun simt al tipului corpului dumneavoastra. De la 1,70 m, va recomandam dimensiunea L / XL.

  1. Taiati-va unghiile

Uneori este posibil sa fiti putin entuziasmati sa va puneti ciorapii si sa ii asezati pe unghii ascutite. Oh nu! Deci, verificati lungimea unghiilor. Acelasi lucru este valabil si pentru diverse denivelari de pe picioare. Un strat de lotiune de corp netezeste picioarele si veti aluneca in colantii dumneavoastra mult mai usor. Doar nu faceti acest lucru cand purtati bijuterii, deoarece nu vor ramane pe loc si vor agata dresurile.

  1. Alegeti cusaturile intarite

Verifica daca imbracamintea are o cusatura intarita la picioare. Un deget mare care iese din colanti nu este o vedere fermecatoare si se simte foarte incomod. Cand purtati ciorapi extrem de subtiri, puteti preveni acest lucru prin purtarea de pernute sub ciorapi. Asigurati-va ca peruntele sunt subtiri, sau pantofii dvs. vor fi prea stransi.

  1. Cum imi pun imbracamintea?

Modul in care iti pui colanti este foarte important, deoarece acestia vor dura mai mult daca ii vei pune in mod corect.

Pasul 1: Nu purtati bijuterii, cum ar fi bratari, inele sau ceasuri. Articolele de bijuterii va pot deteriora usor dresurile.

Pasul 2: Inainte de a va imbraca ciorapii, rulati unul dintre picioare. Acum puteti sa va puneti cu usurinta varful piciorului in piciorul rulat. Rolati cu atentie ciorapii si trageti-i pana la glezna.

Pasul 3: Apoi trageti-va ciorapii peste genunchi. Primul picior, apoi celalalt. In timp ce faceti acest lucru, tesatura se intinde cu atentie. In cele din urma, trageti dresurile peste solduri, pana la talie.

0 Shares
You May Also Like