Tipuri de usi industriale

Tipuri de usi industriale

0 Shares
0
0
0

“Usile industriale” sunt adesea folosite pentru a descrie o gama larga de usi si bariere de intrare, ceea ce inseamna pentru cei care cauta usa lor ideala, poate fi dificil sa se determine exact ce fel de usa se intelege prin acest termen. Pentru a va ajuta sa faceti diferenta intre diferitele modele disponibile pe piata actuala, am oferit o scurta explicatie a fiecaruia dintre cele de mai jos pentru a va ajuta sa alegeti usa industriala potrivita pentru nevoile dvs. de afaceri:

Usi de intrare automatizate

Utilizate in principal pentru a permite accesul rapid la o cladire, usile de intrare automate reprezinta o optiune benefica pentru intreprinderile nu tocmai mari. Functionand printr-un mecanism de alunecare, nu numai ca aceste portiere se pot deschide larg si faciliteaza atat personalul, cat si clientii sa transporte obiecte mari sau grele in si din cladire, dar permit si un acces mai usor pentru persoanele cu dizabilitati sau probleme de mobilitate.

Usi rulouri

Utilizate in principal pentru a permite accesul la cladiri industriale mai mari, cum ar fi unitatile de afaceri sau depozitele, usile cu role sunt formate dintr-o selectie de lamele orizontale care sunt articulate vertical pentru a forma o usa solida. Ele pot fi operate electric sau manual si sunt unul dintre cele mai sigure modele de usi disponibile pe piata actuala, datorita faptului ca adesea permit accesul numai prin intermediul telecomenzii sau al senzorului de miscare. Pe langa faptul ca ofera o serie de avantaje diferite , aceste usi sunt, de asemenea, ideale pentru cei care opereaza un mediu de lucru aglomerat deoarece pot fi deschisi si inchisi rapid si eficient si pot provoca obstructii minime.

Usile rotative rapide

O optiune populara pentru companiile care doresc sa fie mai eficiente din punct de vedere energetic, o reprezinta aceste usi rapide care functioneaza cu o viteza exceptionala si, in consecinta, ajuta la conservarea caldurii sau a aerului rece in interiorul unei cladiri. In timp ce functionarea lor rapida si verticala este o remiza a acestor usi concepute in mod inovator, durabilitatea lor face de asemenea unul dintre cele mai potrivite tipuri de usi pentru medii industriale, deoarece acestea sunt atat robuste, cat si de lunga durata.

Nu numai ca usile rapide pot ajuta intreprinderile sa isi reduca consumul de energie prin pastrarea anumitor temperaturi prin proprietatile lor izolatoare, dar sunt utile si pentru a preveni contaminarea incrucisata, pentru a permite o circulatie a traficului si a ajuta la reducerea poluarii fonice din interior si din surse externe. Ele sunt de asemenea disponibile intr-o varietate de culori, adica indiferent de ce tip de afacere sunteti, sunteti siguri ca veti gasi o usa rapida cu role pentru a va potrivi!

Usi sectionale

Usile sectionale sunt realizate din panouri mari si functioneaza manual sau electric intr-o miscare verticala pentru a permite o perturbare minima a elementelor sau vehiculelor inconjuratoare. Cu toate acestea, bonusul cu aceste usi este ca este disponibila posibilitatea de a include ferestre sau usi in ele, ceea ce le face mai versatile decat unele dintre omologii lor.

Ei bine, acestea sunt cele mai populare optiuni de usi industriale. Daca doriti sa obtineti informatii despre usi industriale pret, este indicat sa contactati firmele care produc si care monteaza astfel de usi. Preturile insa difera in functie de tipul usilor, in functie de dimensiuni dar si de alte aspecte.

0 Shares
You May Also Like