Ce curiozitati au oamenii despre castile wireless?

Ce curiozitati au oamenii despre castile wireless?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vine vorba despre casti wireless, apar fel si fel de intrebari pentru ca toata lumea isi doreste sa acumuleze cat mai multe informatii despre acestea. In cele ce urmeaza vom vedea care sunt cele mai mari curiozitat in legatura cu aceste accesorii.

Cum functioneaza castile wireless?

Cum sa obtinem muzica de la telefonul dvs. la urechi fara nimic intre ele? Suna destul de complicat, ca si magia! In timp ce conectivitatea Bluetooth poate parea un fel de vrajitorie, este de fapt foarte simpla si simpla. Tehnologia Bluetooth trimite un fel de semnal ca o veche walkie-talkie sau un radio. Castile dvs. functioneaza ca un antena de televiziune, capturarea semnalului si redarea adecvata a acestuia. La fel ca un radio sau un televizor, uneori castile trebuie sa fie ajustate in urechi pentru a prinde cel mai bine semnalul. Are sens?

Care este calitatea muzicii?

Bluetooth-ul sa imbunatatit drastic inca de la debut, iar castile wireless pot receptiona acum audio de calitate CD. Acest lucru, combinat cu izolarea fonica si reducerea ecoului si, pentru unele modele, anularea zgomotului activ, a produs o calitate excelenta a sunetului in castile fara fir. Exista unele discrepante actuale intre marcile de casti de top despre ceea ce ar trebui folosit standardul audio; Standardul Qualcomm este AptX HD, Sony impinge LDAC, iar Apple sustine codarea Bluetooth AAC. Compatibilitatea cu telefonul dvs. smartphone poate avea si un impact. Cu ajutorul tehnologiei Bluetooth 5 imbunatatite , multe casti noi lansate in ultimele luni vor avea o conectivitate si o calitate imbunatatita.

Ofera siguranta aceste casti?

Da, Bluetoothul folosit in castile fara fir functioneaza similar cu WiFi, dar frecventele sale sunt foarte scazute si nu sunt considerate periculoase pentru uz uman. Pentru referinta, ele emit o frecventa atat de scazuta incat este o mie de ori mai mica decat un telefon mobil standard.

Daca sunteti ingrijorat de faptul ca purtati o casti Bluetooth in timp ce conduceti, va sugeram in general sa fiti mai precaut si sa limitati orice distragere a atentiei. Cu toate acestea, daca trebuie sa raspundeti la un apel, este mult mai bine folositi optiunea “maini libere” sau sa optati pentru o casca Bluetooth.

In lumina problemei emise de bateria Samsung Galaxy Note 7, utilizatorii ar putea fi ingrijorati ca alte dispozitive cu baterie litiu-ion, cum ar fi majoritatea castilor fara fir, ar putea cauza pagube. Cu toate acestea, este un eveniment putin probabil. Unele masuri suplimentare de prevenire ar fi sa pastrati suporturile pentru casca fara fir intr-o carcasa de protectie, sau sa va asigurati ca castile dvs. nu sunt expuse unor modificari drastice de temperatura.

Sunt castile Wireless potrivite pentru antrenament?

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii aleg sa cumpere casti fara fir este acela ca firul este foarte incomod, mai ales atunci cand acestia fac exercitii la sala. Majoritatea castilor wireless sunt potrivite pentru exercitii fizice si sunt rezistente la apa si transpiratie intr-o anumita masura. Acest lucru inseamna ca va puteti pune dispozitivul in jos, puteti asculta muzica si va puteti bucura de libertatea de a va deplasa sau in sala de sport. Unele modele cu conductie osoasa pot fi utilizate chiar si in timp ce se afla intr-o piscina.

Asadar, castile wireless sunt potrivite pentru antrenament, indiferent de sportul practicat.

0 Shares
You May Also Like