Ce se poate vizita la Slanic Moldova?

Ce se poate vizita la Slanic Moldova?

0 Shares
0
0
0

Se stie faptul ca fiecare persoana asteapta cu nerabdare perioada concediului. Este firesc acest lucru in conditiile in care dupa cateva luni de munca, de oboseala de stres, urmeaza o perioada de relaxare, o perioada in care grijile sunt uitate, si oamenii au timp sa se bucure de viata.

In perioada concediilor de odihna, majoritatea oamenilor aleg sa plece de acasa. Unii isi aduna bani pe tot parcursul anului pentru a pleca in tari straine la mare, in timp ce altii opteaza pentru o vacanta pe litoralul romanesc al Marii Negre.

Exista insa si foarte multi romani care nu aleg sa mearga la mare, ci in diferite alte statiuni din tara, iar una dintre acestea este Slanic Moldova.

Unii oameni isi indreapta atentia spre hoteluri, altii opteaza pentru o casa de vacanta Slanic Moldova, in timp ce unii romani aleg sa se cazeze si la pensiuni.

Dupa ce se cazeaza, turistii pot vedea o multime de locuri interesante in aceasta statiune, iar in randurile care urmeaza vom prezenta cateva dintre locurile de vizitat in aceasta statiune, dar si activitatile care pot fi efectuate de turisti in Slanic Moldova.

Asadar, oamenii care sosesc la Slanic Moldova in vacanta, aleg aceasta destinatie datorita izvoarelor sale de apa, pentru diferite tratamente. Apele din aceasta statiune sunt deosebit de utile pentru a trata tot felul de boli si de afectiuni (boli vasculare periferice, boli ale rinichilor si boli urinare, tulburari digestive, etc.

Unii oameni aleg sa viziteze statiunea insa si datorita celorlalte obiective turistice, iar in continuare vom vedea despre ce este vorba.

Parcul central

Parcul central este unul dintre cele mai importante obiective turistice care pot fi vazute in aceasta frumoasa statiune a Moldovei. Turistii care au petrecut una sau mai multe zile in Slanic Moldova, sustin despre Parcul Central al statiunii ca este o adevarata oaza de relaxare, unde exista alei ornate cu flori, dar si fantani arteziene, brazi, etc.

Traseul celor 300 de trepte

Un alt motiv datorita carora turistii aleg sa viziteze aceasta statiune, este pentru a urma traseul celor 300 de trepte. Acest traseu trece prin padure si duce pana la zona de camping, unde turistii pot face o multime de fotografii. Intreg traseul dureaza undeva intre doua si patru ore, iar acesta este ideal pentru cei cu o buna conditie fizica.

Panorama

Traseul spre Panorama statiunii este unul scurt dar foarte placut, astfel ca in aproximativ o jumatate de ora, turistii pot ajunge in varful statiunii de unde pot vedea intreaga statiune.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai interesante locatii care pot fi vizitate de catre turistii care aleg sa isi petreaca vacanta in Slanic Moldova.

Exista insa si multe alte locuri interesante care merita vizitate, foarte aproape de aceasta statiune, iar turistii care isi petrec vacantele in aceasta statiune, cu siguranta vor dori sa viziteze intreaga zona.

Daca doriti sa alegeti si dvs. destinatia ideala pentru vacanta, alegeti cu incredere Slanic Moldova, si vizitati si locurile din apropiere, pentru ca in mod evident aveti ce vedea.

0 Shares
You May Also Like