Cele mai importante detalii la care sa fii atent atunci cand iti cumperi bradul de Craciun

Cele mai importante detalii la care sa fii atent atunci cand iti cumperi bradul de Craciun

0 Shares
0
0
0

Bradul de Craciun ramane una dintre cele mai adanc inradacinate traditii ale sarbatorilor de sfarsit de an. Mai putin traditional, bradul artificial este totusi un aliat puternic pentru o viata aglomerata. Surprinzator de realisti, pe piata se ofera arbori proiectati exclusiv pentru a prezenta o culoare, textura si structura asemanatoare cu coniferele naturale.

Daca esti curiosi de unde poti cumpara un brad artificial de Craciun, intra pe link si lasa-te inspirat.

De ce si cum sa alegi un brad artificial de Craciun?

Daca forma si culoarea ar trebui desigur sa va placa, exista si alte criterii de care trebuie sa tineti cont atunci cand cumparati un brad artificial. Asadar, ar trebui sa se potriveasca preferintelor tale, dar si sa treaca de la an la an. Ca si in cazul copacilor naturali, exista mai multe dimensiuni si forme de copaci.

Pentru a-ti usura viata, mai intai alege locul unde il vei plasa. In general este acceptat ca trebuie sa lasi minim 15, chiar 20 cm intre varful bradului si tavan, in functie de decorul pe care vrei sa-l instalezi. Pe piata se ofera mai multe dimensiuni pentru a va permite sa aveti copacul ideal oriunde doriti.

Alegerea stilului si a culorii pentru bradul tau artificial de Craciun

Cand iti cumperi bradul de Craciun, poti apela la un stil mai clasic de brad „verde”. Iar daca vrei sa adaugi un plus de magie, se ofera si copaci cu imitatie de zapada. In ceea ce priveste formele lor, se ofera in general doua modele diferite: brazii de Craciun care par direct dintr-o padure fermecata.

Datorita bazei lor destul de inguste, arata intr-adevar ca exemplarele pe care le-ati putea intalni in drumetiile voastre in padure. Cat despre cealalta categorie,  te poarta intr-un adevarat basm. Forma lor mare si foarte plina da o impresie de irealitate fermecata, ca intr-un desen animat.

Un copac realist, o alegere ce nu da gres

Al doilea criteriu va fi gradul de realism al arborelui tau artificial! Astazi, pe piata se pot oferi copaci artificiali durabili, tratati impotriva focului, fara a renunta la textura unui arbore natural. Multi furnizori ofera arbori 100% polietilena, acest lucru permite sa aiba o densitate mai buna si o grosime mai apropiata de natural decat PVC-ul clasic.

Ramuri mai multe, un brad mai viu

Un alt criteriu: numarul de ramuri. Cu cat arborele este furnizat mai mult, cu atat va parea mai adevarat. Astfel, toti copacii de pe piata, dar si ghirlandele si coroanele, sunt formate din multe ramuri (de exemplu, 797 de ramuri pentru unul dintre modelele de copaci de 180 cm). In plus, designul lor „umbrela” permite o dezasamblare foarte usoara, iar piciorul lor metalic permite o stabilitate sigura.

Steaua, elementul cheie

Decorul varfului copacului este atingerea finala! In mod traditional, este o stea aurie care sta in varful copacului, dar nimic nu te impiedica sa inovezi instaland o funda mare de catifea erosie, o creasta din sticla suflata sau o stea luminoasa.

O mini-stea pe un copac imens ar fi pierduta total in tot decorul pomului de Craciun. O stea gigantica pe un mini copac ar fura spectacolul. Deci echilibrati in functie de dimensiunea bradului.

0 Shares
You May Also Like