Descopera cele mai bune motive pentru care ar trebui sa ai un smartWatch

Descopera cele mai bune motive pentru care ar trebui sa ai un smartWatch

0 Shares
0
0
0

Vrei un smartwatch? Merita sa investesti intr-unul?  Iata o selectie de beneficii ale acestora, care iti vor arata daca tu chiar ai nevoie de unul.

Ceasurile inteligente sunt de toate formele si dimensiunile. Practic, ai multe optiuni cu ceasurile inteligente – si toate sunt usor diferite. 

In aceasta postare, vei gasi multe despre ceasurilor inteligente in general. Dar mai intai, ceva important: ce fel de ceas inteligent ar trebui sa folosesti?

Porti OS, Tizen sau Apple Watch: aceasta este intrebarea!

Inainte de a obtine un ceas inteligent, pentru inceput merita sa decizi ce tip de ceas inteligent vrei. Si acest lucru va depinde in mare masura de telefonul pe care il utilizezi sau planifici sa o faci in viitorul apropiat.

Daca esti utilizator Android, vei dori sa mergi cu Wear OS sau Tizen daca ai telefoanele Android Samsung si vrei sa le folosesti in continuare. Daca ai un iPhone, alege un Apple Watch.

Aspecte PRO: de ce ar trebui sa ai un ceas inteligent?

  • Accesezi / citesti notificarile fara a debloca telefonul

Cand primesti o multime de mesaje, e-mailuri, mesaje text si altele asemenea, trebuie sa scoti si sa deblochezi telefonul la fiecare cinci minute, ceea ce este o pacoste. Un ceas inteligent este ideal pentru astfel de lucruri.

Poti verifica in mod eficient toate mesajele si alertele de pe incheietura mainii, pentru a nu fi nevoie sa iei telefonul pana cand nu apare ceva important. Acest lucru iti economiseste timp, te asigura ca ii deranjezi pe ceilalti tot timpul cu telefonul si iti permite sa verifici notificarile in sedinte si cand conduci.

  • Urmarirea starii de sanatate

Daca faci miscare regulata, un ceas inteligent, precum smartWatch Garmin vivoactive,  este minunat. Nu esential, dar cu siguranta recomandat. Cu un ceas inteligent, iti poti urmari antrenamentele, intrerupe muzica, sari peste piese si poti monitoriza toate antrenamentele de la incheietura mainii.

Toate datele din antrenament vor fi apoi partajate cu aplicatia de pe telefon, de exemplu Google Fit, astfel incat sa poti privi inapoi si sa vezi cum a fost. 

Nu ai nevoie de un ceas inteligent pentru a tine evidenta unor lucruri precum pasii si kilometrii alergati, dar exista multe avantaje in a avea un ceas inteligent. Cea mai notabila dintre acestea este monitorizarea ritmului cardiac, deoarece permite date mai detaliate despre antrenament. Acest lucru face mai usor sa iti urmaresti progresul antrenamentului.

  • Fii cu ochii pe ritmul cardiac

Pe masura ce imbatranesti sau cand nu esti intr-o forma buna, este recomandabil sa fii cu ochii pe ritmul cardiac. De cele mai multe ori, este perfect normal. Totusi, daca exista o neregula sau este foarte mare tot timpul, ceasul inteligent il preia si poti oferi informatii medicului tau.

Ca alergator, acest instrument este esential. Stii cand sa continui si cand sa te relaxezi. Cand ritmul cardiac revine la normal, stii ca faci progrese. Acest gen de lucruri sunt indispensabile atunci cand alergi sau mergi cu bicicleta.

  • Asistent Google si / sau Siri pe incheietura mainii

Daca utilizezi Asistentul Google, Siri sau Bixby, vei fi incantat sa stii ca ceasurile inteligente care ruleaza pe platforme portabile de la Google sau Apple vin cu Asistentul Google si Siri. Apple foloseste in mod evident dispozitivele Siri si Wear OS folosesc Asistentul Google.

Cu acesti asistenti digitali la incheietura mainii, nu mai ai nevoie de telefon cand mergi sau conduci. Poti pur si simplu conecta asistentul digital la ceas pentru a efectua o sarcina – cum ar fi redarea unui anumit album, trimiterea unui text sau citirea e-mailurilor

  • Plateste cu ceasul inteligent

Ceasurile inteligente bazate pe sistemul Apple Watch and Wear, precum si Tizen sunt echipate cu plati mobile prin NFC. Aceasta inseamna, presupunand ca ai Apple Pay sau Google PAy , poti plati in magazine cu ceasul inteligent fara a scoate telefonul.

  • Vei folosi mai putin telefonul

Dupa cum poti vedea din toate cele de mai sus, unul dintre principalele avantaje ale utilizarii unui ceas inteligent este ca vei folosi mai putin telefonul. Cu un ceas inteligent, poti asculta muzica, raspunde la apeluri si mesaje text, poti urmari activitatile si poti plati bunuri si servicii.

Iar in prezent, atat Google, cat si Apple au imbunatatit masiv caracteristicile, functionalitatea si experienta software pe dispozitivele lor portabile respective. Ceasurile inteligente sunt cu adevarat utile acum. 

0 Shares
You May Also Like