Un-sistem-de-boxe-cu-bas-pentru-calculator-Bose-Bas-în-casa-ta

Un sistem de boxe cu bas pentru calculator Bose Bas 50 în casa ta

0 Shares
0
0
0

Cu siguranță, există momente în care difuzoarele încorporate de pe calculatorul tău și de pe televizor nu fac nicio ajustare atunci când vine vorba de vizionarea de filme, ascultarea de muzică și jocuri. 

Acest lucru poate fi de așteptat, deoarece difuzoarele interne inferioare, de obicei nu pot fi comparate cu sistemul special de difuzoare, în special din cauza lipsei de bas și a puterii de ieșire suficiente. 

Dacă dorești să experimentezi basul difuzoarelor, nici chiar o pereche de difuzoare speciale prin satelit nu își vor face treaba. De aceea, trebuie să investești într-un sistem de boxe cu bas pentru calculator Bose Bas 50

În timp ce difuzoarele Acoustimass 5 au fost destinate sistemelor home theater, Companion Bose Bas 50 este conceputîn principal pentru calculatoare. La fel ca majoritatea produselor Bose, prețul este mai mare și costă aproape la fel de mult ca difuzoarele Acoustimass V.

Pachetul complet este compact, iar matricile de satelit sunt complet asamblate pe standuri pentru performanțe superioare și spațiu pe desktop mai utilizabil. Companion Bose Bas 50 vine cu o unitate de control convenabilă, care îți permite să reglezi sau să dezactivezi sunetul, mufă pentru căști, precum și conexiunea la o a doua sursă audio. 

Ceea ce este unic la acest sistem de boxe, este faptul că găzduiește o schemă de compresie pentru a menține muzica curată și nedistorsionată chiar și la un volum maxim. Indiferent dacă joci jocuri, urmărești filme sau asculți muzică la calculator, Bose Bas 50 îți poate oferi o experiență audio suprarealistă.

Sistem de boxe cu bas pentru calculator Bose Bas 50 – Caracteristici

Dacă ești în căutarea celei mai atractive experiențe audio pentru computer Bose, acestea sunt sistemul de boxe cu bas pentru calculator Bose Bas 50 care te scufundă într-un mediu acustic teatral, asemănător  cu a unui sistem cu cinci difuzoare. Și totuși, totul vine de la doar două difuzoare elegante pentru desktop și un modul ascuns Acoustimass.

Sunetul este bogat, detaliat, cu o scenă sonoră amplă. Basul este profund și precis și vine de la modulul Acoustimass. Sistemul este dotat cu modul de control universal și control al volumului/mut, mufă pentru căști și conexiune la o a doua sursă audio.

Conexiune unică la calculator

Sistemul de boxe cu bas pentru calculator Bose Bas 50 nu dispune de plăci de sunet sau upgrade- uri software. Modul de repaus cu economie de energie se activează după 30 de minute de inactivitate.

Tehnologia TrueSpace reproduce sunete largi și naturale pentru muzică, jocuri și video.

Cu o configurare ușoară, cele două difuzoare de desktop mici și elegante, sunt ridicate pe suporturi pentru performanțe optime și spațiu suplimentar pe birou, lângă monitor. Sistemele moderne au un sunet foarte puternic, de înaltă calitate și pot funcționa în modul intensiv. 

Difuzoarele amplasate în diferite părți ale apartamentului, oferă sunet surround fără a pierde calitatea sunetului, chiar și în camere mari. Sistemele din categoria de preț mediu și clasa premium, pot funcționa nu numai acasă, ci sunt utilizate și în scopuri profesionale. 

0 Shares
You May Also Like