Sunt eficiente termostatele inteligente?

Sunt eficiente termostatele inteligente?

0 Shares
0
0
0

Asa cum televizoarele au avut o evolutie incredibila, de la televizoare alb negru la televizoare color cu tub, iar ulterior de la televizoare cu tub color, pana la televizoare LED sau LCD si televizoare de ultima generatie care costa o mica avere; asa cum telefoanele de la dispozitivele clasice cu butoane au evoluat la smartphone-urile de ultima generatie, asa au evoluat si termostatele.

In trecut, in casele oamenilor se gasesu termostatele clasice, care nu aveau multe functii. In ultimul timp insa, au aparut pe piata o multime de termostate de ultima generatie, care dispun de o multime de functii interesante.

In continuare veti descoperi unele informatii foarte importante despre Salus termostate, si veti afla de ce este recomandat sa va indreptati atentia spre un astfel de termostat. Iata asadar cateva dintre avantajele semnificative ale acestora.

Platiti mai putini bani pentru incalzirea si racirea casei

Poate ca cel mai important dintre toate motivele pentru a trece la un termostat inteligent in clipa de fata, este economia de costuri energetice.

Cu un termostat inteligent pe care il puteti alege de la Salus Controls, este usor sa va programati HVAC-ul sa functioneze mai putin cand sunteti la servici si nu este nimeni acasa, astfel incat veti consuma mai putina energie racindu-va casa numai in timp ce va aflati in ea, sau cand va indreptati spre casa de la servici sau de oriunde altundeva.

Puteti programa termostatul sa va racoreasca locuinta chiar si cand inca nu este nimeni acasa, astfel incat pe cand sositi acasa, sa aveti parte de racoarea necesara, mai ales daca afara este foarte cald. La fel puteti sa procedati si iarna.

Cand plecati de la servici spre casa, puteti seta direct de pe smartphone temoeratura dorita. Pe cand ajungeti acasa, in locuinta totul este cald si frumos, ceea ce va doriti dupa o zi plina de activitati.

Cat de mult va puteti astepta sa economisiti? Cu siguranta trebuie sa stiti ca exista tot felul de statistici si tot felul de cifre, iar din ce in ce mai multi producatori promoveaza procente. Unii spun ca puteti economisi in jur de 10 – 12%. Altii promit ecomomii de 15%, in timp ce alti producatori sustin ca se poate economisi chiar si 23%.

Urmarirea consumului de energie

Majoritatea termostatelor digitale le ofera utilizatorilor posibilitatea sa urmareasca consumul de energie. Puteti crea un profil energetic pentru locuinte care sa va aduca la cunostinta felul in care s-a schimbat consumul de energie de-a lungul timpului.

Datorita utilizarii unui termostat de cea mai noua generatie, puteti sa aflati chiar si cum este posibil sa va afecteze costurile energetice in viitorul apropiat. Credeati ca asta este tot? Ei bine, cu un astfel de termostat inteligent pe care il puteti alege chiar si de la Salus Romania, in cazul in care nu stiati acest lucru, va puteti ajusta preferintele de incalzire si racire pentru a reduce si mai mult costurile cu energia.

Controlul termostatului de la distanta

Dupa cum spuneam mai sus in articol, cu un astfel de termostat puteti sa controlati incalzirea sau racirea locuintei chiar si in cazul in care sunteti la servici, la cumparaturi sau chiar si in afara localitatii.

Acesta este fara doar si poate un real avantaj. Ganditi-va doar ca veniti iarna acasa cand sunt -10 grade afara. Cand nu va merge caldura in casa, cu siguranta nu va puteti simti confortabil, si este nevoie de timp pentru a va simti cat de cat bine.

Cu un asemenea termostat insa, pe cand sa porniti de la birou, puteti sa deschideti aplicatia, si puteti sa setati temperatura pe care doriti sa o aveti in casa pe cand ajungeti.

Deci, sunt foarte eficiente aceste termostate, si in mod evident aveti nevoie de unul!

0 Shares
You May Also Like