Cazare Sasca Montana pentru o vacanță de neuitat

Cazare Sasca Montana pentru o vacanță de neuitat

0 Shares
0
0
0

Complexul ROCKER’s Inn Boutique Hotel & SPA cu cazare Sasca Montana îți oferă o pauză relaxantă cu o panoramă minunată. A petrece noaptea sus la munte într-un cadru special, este ceva foarte special. 

Muzică de la folk la heavy metal, apă limpede, spațiul intim, unde te simți relaxat, ideea de circuit închis  de munte și o agitație unică care îți permit să te relaxezi și să te scufunzi în lumea ta muzicală. Experimentează puterea minunatei agitații, întreruptă doar de somnul din timpul nopții.

Fie în familie, în cuplu sau în grup, fie că faci înot, activități outdoor – tiroliană și coborâre în rapel, rafting, mountainbike și drumeții pe traseele fascinante din Parcul Național Cheile Nerei Beușnița sau pur și simplu te bucuri de soare pe un șezlong pe pajiștea montană – vacanța la ROCKER’s Inn Boutique Hotel & SPA cu cazare Sasca Montana va fi un sejur de neuitat pentru tineri și cei în vârstă care iubesc muzica lower power, blues, grunge, hard rock, heavy metal, industrial, jazz și bucătăria de tip sharing food. Ierburile din munți emană o aromă inimitabil de primitoare. 

Acest parfum este asociat nu cu izolarea și cu întinderea aparent nesfârșită a munților, ci cu aglomerația atât de preferată de iubitorii acestui gen de muzică. Așadar, nimic nu stă în calea unei vacanțe relaxante în stațiunea montană. 

Camere de cazare Sasca Montana

Închide ochii, respiră adânc, ascultă muzica preferată și bucură-te de viață. Și dacă vremea nu cooperează, te poți relaxa la fel de ușor în hotelul de cinci stele de tip boutique. Ofertele de cazare Sasca Montana, oferă camere potrivite pentru fiecare gust și fiecare cerință. 

De la original la exclusiv, vei găsi o selecție bogată de camere unicat, precum conceptul ROCKER’s Inn. Camerele au un singur lucru în comun: aer proaspăt de munte și muzică. Astfel ai putea alege camera albastră, ghotic room, british pop, flower power, folk room, grunge room, Hard Rock room, Heavy Metal room, Industrial room, Jazz room, Progressive room, Phychedelic room, Punk room, Reggae room, Rock n Roll room, Soul room.

Fiecare cameră este dotată cu Wi-Fi, televizor cu ecran plat de 40”, baie și cosmetice hoteliere, seif, espressor Nespresso, frigider, ventilator.

Excursii și drumeții la Sasca Montana

Vei beneficia de sfaturi cu privire la excursii și drumeții, excursii cu bicicleta pe traseele montane din zonă și alte activități de agrement. Nu trebuie decât să te bucuri de stilul de viață pitoresc și musical în cea mai pură formă. Iar o gustare are un gust de două ori mai bun pe munte. O atmosferă familiară, primitoare, te așteaptă dacă optezi pentru cazare Sasca Montana, unde bunăstarea și relaxarea ta sunt pe primul loc.

Fie că dorești o vacanță la munte într-o atmosferă tipic muzicală, fie o vacanță în familie sau cu prietenii, alege cazare Sasca Montana și te vei bucura de momente unice în viața ta. Sasca Montana este un paradis și pentru copii, deoarece aici pot experimenta natura și își pot dezvolta simțul muzical. 

Există pajiști și păduri, ideale pentru micii exploratori, există mult spațiu pentru a alerga și a se juca. 

0 Shares
You May Also Like