Atractii turistice in Cancun Mexic

Atractii turistice in Cancun Mexic

0 Shares
0
0
0

Toti stim ce este Cancun si cei care nu stiu inca se mai intreaba de ce locul acesta exotic din Mexic este special, insa imediat dupa ce citesc articolul acesta cauta vacante Cancun si isi vor face bagajele pentru a ajunge cat mai repede in aceasta destinatie superba.

Pentru mai multe oferte de vacante si excursii in Cancun, click aici.

Inainte de toate aceasta statiune este renumita pentru plajele ei de vis si pentru apele cristaline si foarte curate, fara maree unde poti inota ca in bazine, vazand foarte usor toate speciile marine care traiesc in ocean, chiar si fara sa porti ochelari de apa. Un lucru foarte important este faptul ca pe cand organismul tau se relaxeaza foarte bine in natura exotica si virgina din Cancun poti sa iti gasesti pacea interioara pe care toti ne-o dorim.

Un alt lucru foarte important este atentia foarte mare pe care toti turistii o primesc atunci cand se cazeza in pensiunile si hotelurile de aici. Serviciile din Mexic sunt recunoscute pentru calitatea lor, angajatii din acest domeniu facandu-si foarte bine treaba. Poti sa crezi ca lucrul acesta este cauzat de faptul ca mexicanii vor sa primeasca mai mult bacsis. Nu este adevarat pentru ca latinii sunt recunoscuti pentru caldura de care dau dovada, si pentru ca afiseaza un comportament pentru toti oamenii similar cu cel pentru propriile familii.

Daca ai nevoie de o mana de ajutor atunci cand nu gasesti strada sau locatia dorita, poti apela la localnici si acestia vor sari imediat sa te ajute.

In Cancun poti sa inoti cu delfinii. Este o experienta la care toti vor sa ia parte in mod sigur si daca poti face asta nu ar trebui sa ratezi. Sunt multe locuri in Cancun unde ai si acest privilegiu.

Poti sa inoti si cu rechinii. In acest caz sunt foarte putine locuri in intreaga lume unde poti sa inoti alaturi de rechini. Desigur daca ai mult curaj pentru o astfel de experienta inotatul cu rechinii nu este similar cu inotatul cu delfinii. Vei fi pus de catre profesionisti intr-o cusca sigura pe care acestia o scufunda foarte jos in ocean in asa fel incat sa vezi rechinii de aproape.

Poti sa faci o plimbare cu un submarin. Daca ai claustrofobie aceasta experienta clar nu este pentru tine. Submarinul utilizat este mic insa are un numar mare de feretre in asa fel incat poti sa vezi foarte bine viata marina. Experienta aceasta dureaza in jur de o jumatate de ora si permite si accesul unui numar foarte mare de persoane.

Chiar daca la inceput te simti destul de putin panicat pentru ca esti intr-un spatiu ingust unde trebuie sa stea foarte multe persoane, ulterior atentia iti este atrasa de pestii viu colorati, de broastele testoase si de pisicile de mare precum si de toate celelalte creaturi de pe fundul marii pe care le poti vedea in zona.

Iti recomandam sa mergi la Cenotes. Cenotele sunt gauri naturale perfecte pentru inot care s-au format prin prabusirea stratului poros calcaros.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like