Cele mai bune laptopuri refurbished pentru tine

0 Shares
0
0
0

In situatia in care intentionezi sa iti cumperi un laptop care sa ruleze perfect, care sa faca fata cerintelor tale si care sa aiba un pret foarte atractiv, cu siguranta trebuie sa iti indrepti atentia spre un laptop refurbished.

Acestea sunt echipamente folosite o perioada foarte scurta de timp, care apoi au ajuns din nou in fabrica, au fost testate, reconditionate, testate din nou, dupa care au fost reintroduse in comert.

Ei bine, in cele ce urmeaza vei putea vedea cateva exemple de laptopuri refurbished care pot face fata cerintelor tale.

Ai putea de exemplu sa iti indrepti atentia spre laptopul refurbished Dell E6410, i5-560M, care vine cu Windows 10 instalat, si cu un CD cu drivere, dar si cu o perioada de 3 ani de garantie.

Echipamentul dispune de procesorul Intel Core i5-560M, 2.66 Ghz, 3MB Cache. Deasemenea trebuie precizat ca nici din punct de vedere al memoriei echipamentul nu sta rau, avand un HDD de 160 Gb, in timp ce memoria RAM este de 4 GB RAM DDR3.

Trebuie precizat ca laptopul mai dispune si de 3 porturi USB 2.0 ,1 USB/eSATA combo, retea 10/100/1000, firewire,casti, modem , esata, microfon, 6-in-1 card reader, DisplayPort. Echipamentul mai dispune si de wireless, tastatura acestuia este querty, in timp ce bateria tine incarcata minim o ora. Display-ul echipamentului care este foarte important este de 14 inch WXGA + Anti-Glare LED Display (1280 X 800).

Tot pentru cei interesati de un echipament refurbished, o solutie ideala ar fi si echipamentul Fujitsu LifeBook P772, care dispune de un procesor Intel Core i5-3320M de generatia a treia, 2,6GHz up to 3,3GHz si de 3Mb Cache.

De precizat este faptul ca acest echipament dispune de un HDD de 320 GB, in timp ce memoria RAM este de 4 GB DDR3.

Unitatea optica a echipamentului este prevazuta cu DVD Writer, iar placa video a echipamentului este Intel HD Graphics 4000. Nu trebuie sa uitam nici porturile echipamentului care sunt urmatoarele: 2x USB3.0, 1x USB2.0, 1x VGA, 3G, microfon, casti, 1x DisplayPort, 1x RJ-45, Memory card, ExpressCard.

Deasemenea, echipamentul se poate mandri cu doua functii importante, respectiv Bluetooth si Wireless. In legatura cu un astfel de laptop ar mai fi important de preciat faptul ca dispune de un display de 12.1 inch, anti – glare, WXGH 128X80. Acesta mai are webcam integrat.

In ceea ce priveste tastatura echipamentului trebuie precizat ca aceasta este qwerty. Referitor la baterie, aceasta tine incarcata cel putin o ora.

Ei bine, acestea au fost doar doua exemple de laptopuri refurbished spre care isi pot indrepta in orice moment atentia toti cei care au nevoie de un asemenea echipament.

Exista insa pe piata in clipa de fata o multime de asemenea echipamente, de la diferiti producatori, echipamente care dispun de diferite specificatii tehnice, asa ca fiecare persoana care are nevoie de un astfel de echipament au de unde alege.

Cei care insa nu sunt incantati de aceste echipamente, pot opta fie pentru un echipament nou fie pentru unul second hand.

0 Shares
You May Also Like