De ce isi cumpara toti prietenii tai acumulatori externi

De ce isi cumpara toti prietenii tai acumulatori externi

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta ai vazut cum multi dintre prietenii tai au aparut cu dispozitive noi de incarcare a telefoanelor care se definesc mai exact ca acumulatori externi. Ei bine raspunsul este simplu, au gasit in gama noastra de produse acumulatori externi Allview de cea mai buna calitate si i-au cumparat. Glumim desigur! Au descoperit de fapt calitatile pe care un astfel de dispozitiv le are. Daca inca te mai intrebi la ce ai nevoie de un acumulator extern iata explicatia mai jos.

In timp ce accentul central este, de obicei, pe incarcarea telefoanelor si a tabletelor, acumulatorii externi pot incarca mai multe dispozitive decat doar cele doua. De fapt, avand in vedere banca de putere potrivita, puteti incarca sau actiona aproape totul, inclusiv dispozitive la fel de diverse ca laptopurile, ventilatoarele, lampile, imprimantele, aparatele foto, aspiratoarele, umidificatoarele, lanternele, obiectele de masaj portabile, camerele de luat vederi.

Jucatorii pot utiliza o banca de alimentare pentru a-si incarca comutatorul Nintendo prin intermediul portului USB de tip C inclus. Trebuie remarcat faptul ca pentru multe dintre aceste dispozitive o banca de alimentare standard nu ar functiona. Aveti nevoie de o banca speciala de alimentare cu iesire AC. Iesirea AC permite ca aparatul sa obtina aceeasi cantitate de energie pe care ar putea sa o obtina de la o priza standard de CA din casa. Multe aparate se pot conecta, totusi daca puterea lor necesara este mai mare decat cea pe care o poate furniza banca de putere, aceasta nu va functiona. Prin urmare, este important sa verificati in prealabil daca dispozitivul sau aparatul este compatibil. Bancile de alimentare cu iesire de curent alternativ nu sunt obisnuite, dar ele ofera acest mic avantaj suplimentar pentru a va asigura ca puteti incarca aproape totul.

Daca doriti sa incarcati aparatele, verificati banca de alimentare 100W a RAVPower cu iesire AC.

O banca de alimentare nu vizeaza doar incarcarea propriului dispozitiv. Cu 2 sau chiar 3 porturi disponibile, puteti partaja incarcarea. In timp ce aceasta este o convenienta, cea mai buna parte a unui acumulator extern este ca este o scuza de a vorbi cu oamenii si chiar de a va face noi prieteni. Pe langa faptul ca suntem mai apropiati prin intermediul tehnologiei si al mass-mediei sociale, exista numeroase rapoarte media care spun ca ne face sa ne simtim mai mult singuri. Daca aveti nevoie de mai multe motive pentru a cumpara o banca de putere, cum ramane cu faptul ca puteti folosi una pentru a cunoaste o alta persoana? Serios! Data viitoare cand va aflati la o conferinte pentru jocuri mobile sau cand va plimbati in timpul jocului Pokémon GO sau al unui alt joc de realitate augmentata, utilizati o banca de putere multi-port pentru a incarca o banca de putere a unui strain si a face un nou prieten. Niciodata nu stiti cu cine va puteti intalni oferind o baterie externa de ajutor. Este foarte posibil chiar sa va intalniti sufletul pereche doar cu o simpla baterie externa si o mana de ajutor intr-o situatie critica. Nu-i asa ca nu v-ati gandit pana acum la asta?

0 Shares
You May Also Like