Cum actioneaza oxigenul hiperbaric asupra tenului?

Cum actioneaza oxigenul hiperbaric asupra tenului?

0 Shares
0
0
0

Chiar daca la inceput, oxigenul hiperbaric a fost folosit pentru a trata fel si fel de afectiuni, odata cu trecerea timpului acesta a fost adoptat si in cosmetica, iar acum un aparat oxigen hyperbaric poate sa fie folosit pentru a obtine un ten perfect.

Ei bine, exista in clipa de fata in Romania, o multime de saloane si centre de infrumusetare care folosesc acest tip de oxigen pentru a le oferi femeilor chipul si tenul la care aceastea au visat de atat de mult timp.

Ei bine, in ceea ce priveste tratamentul cu oxigen hiperbaric trebuie mentionat faptul ca acesta lucreaza pe 5 niveluri in acelasi timp.

Mai intai de toate trebuie precizat faptul ca tratamentul cu oxigen hiperbaric are rolul de a curata profund, astfel ca acest tratament are rolul de a transporta viteze mari de apa, vitamine si oxigen spre ten. Un astfel de tratament curata foarte bine pielea de depuneri, iar rezultatul cu siguranta consta intr-o piele foarte stralucitoare.

Apoi trebuie mentionat faptul ca tratamentul cu oxigen hiperbaric are si rolul de exfoliere, astfel ca straturile moarte ale pielii sunt indepartate intr-un mod confortabil si placut, iar astfel pielea isi recapata luminozitatea.

Un tratament cu aparatul de oxigen hiperbaric este extrem de important si datorita faptului ca hidrateaza foarte bine tenul, si il calmeaza perfect. Acest lucru inseamna ca tratamentul cu aparatul de oxigen hiperbaric ii poate oferi pielii un sentiment reconfortant.

Un tratament cu aparatul de oxigen hiperbaric este extrem de important si datorita faptului ca oxigeneaza. Mai exact, pielea primeste oxigen, care este un element vital in ceea ce priveste crearea colagenului, iar colagenul este un element de baza in ceea ce priveste elasticitatea si vitalitatea pielii.

Tratamentul cu oxigen hiperbaric este extrem de important si datorita faptului ca stimuleaza perfect microcirculatia. Un aparat oxigen hiperbaric pulverizeaza apa si oxigen pe suprafata pielii, iar astfel creaza o circulatie imbunatatita pe zona tratata.

Ei bine, acestea sunt cateva dintre modurile in care oxigenul hiperbaric actioneaza asupra unei persoane, sau mai bine spus asupra chipului unei persoane.

Un lucru foarte important de precizat este acela ca rezultatele sunt spectaculoase, si se pot vedea inca dupa prima sedinta.

Se spune ca dupa doar o singura sedinta, pielea devine mult mai oxigenata, in timp ce productia de elastina si de colagen este stimulata.

In ceea ce priveste tenul, acesta capata un aspect reintinerit si hidratat, iar ridurile sunt reduse drastic.

Asadar, acestea fiind spuse, se poate observa foarte clar faptul ca oxigenul hiperbaric este extrem de important pentru ten. Se spune ca pentru ca rezultatele sa fie spectaculoase, sunt necesare 6 sedinte de tratament cu aparatul de oxigen hiperbaric.

Nu in ultimul rand, trebuie precizat faptul ca tratamentul cu oxigen hiperbaric pentru ten nu este deloc unul dureros, ceea ce inseamna automat faptul ca orice femeie poate opta pentru un astfel de tratament.

Plus de asta, in momentul atingerii tenului, se va simti o atingere placuta, la fel ca si o mangaiere, la fel ca si briza unui vand de primavara.

0 Shares
You May Also Like