Cum se utilizeaza Nogrey?

Cum se utilizeaza Nogrey?

0 Shares
0
0
0

Cum se utilizeaza Nogrey?Persoanele care trec de varsta de 30 de ani, datorita trecerii anilor, dar si datorita stresului, a gandurilor si a unor alti factori incep sa se confrunte incetul cu incetul cu aparitia firelor albe de par.

Se stie faptul ca aparitia firelor albe de par este considerat ca fiind un semn al imbatranirii, asa ca persoanele care incep sa aiba fire albe de par in cap cauta fel si fel de solutii pentru a masca acest lucru.

Foarte multe dintre persoanele carora le apar fire albe de par in cap incep sa foloseasca vopsele pentru par, insa aceasta cu siguranta nu este cea mai indicata solutie. De ce? Pentru ca substantele chimice din compozitia unei vopsele pentru par sunt daunatoare pentru radacina firului de par, si o afecteaza foarte puternic.

Tocmai acesta este motivul pentru care persoanele carora le apar fire albe de par in cap trebuie sa caute solutii care sa nu fie daunatoare pentru par.

Cea mai buna solutie pentru tratarea firelor albe de par, cu siguranta este nogrey, acesta fiind un produs revolutionar care a fost special creat pentru a stimula secretia de melanina, cea care este responsabila de culoarea naturala a firelor de par.

Keratina care face parte din compozitia produsului, reface structura firului de par, si ii confera acestuia rezistenta si elasticitatea de care acesta are nevoie.

Deci, Nogrey nu este o vopsea de par, ci este o lotiune folosita pe post de tratament pentru par, care repigmenteaza firele de par si le aduce la culoarea naturala. Nogrey este solutia perfecta pentru cei care isi doresc sa scape de firele albe de par, si este un produs perfect atat pentru femei cat si pentru barbati.

Persoanele care au de gand sa foloseasca acest produs revolutionar pentru repigmentarea parului, trebuie ca inainte de utilizare sa agite foarte bine flaconul.

Deasemenea, inainte de utilizare trebuie ca parul sa fie spalat si uscat foarte bine. De mentionat este si faptul ca trebuie evitat contactul cu ochii.

Apoi, se pun cateva picaturi de Nogrey pe par, se intinde foarte bine lotiunea, iar zona de par care se doreste a fi tratata trebuie pieptanata pentru ca parul sa se inchida la culoare.

Dupa ce se aplica lotiunea si se piaptana parul, acesta trebuie lasat sa se usuce. Important de precizat este faptul ca lotiunea trebuie aplicata pana in momentul in care parul isi recapata culoarea naturala (aproximativ 15 – 20 de zile), iar apoi pentru ca acesta sa isi mentina culoarea trebuie folosita in continuare lotiunea Nogrey odata sau de doua ori pe saptamana.

Lotiunea actioneaza zi de zi fara a se vedea schimbari drastice, si fara a afecta sau fara a pata pielea.

Asadar, toate persoanele care isi doresc sa scape cat mai rapid de firele albe de par, ar fi indicat sa renunte la ideea de folosi vopsele pentru par, care pot sa fie foarte daunatoare. Cel mai indicat pentru aceste persoane ar fi sa isi indrepte atentia spre o lotiune pentru repigmentarea firelor de par, precum Nogrey.

0 Shares
You May Also Like