Ce este si de cate tipuri este blefaroplastia?

Ce este si de cate tipuri este blefaroplastia?

0 Shares
0
0
0

Ce este si de cate tipuri este blefaroplastia?Femeile care nu sunt tocmai incantate de pleoapele lor si de modul in care acestea arata, cu siguranta pot oricand sa opteze pentru o opearatie pleoape, iar astfel vor scapa de pungile de grasime dar si de aspectul de ochi umflati.

Blefaroplastia, caci aceasta este denumirea operatiei pleoapelor, contribuie foarte mult la ameliorarea aspectului din jurul ochilor, si ajuta persoanele care se supun unei asemenea interventii chirurgicale, sa aiba un aspect mai tanar si mai vioi.

Excesul de piele si pungile de grasime din jurul pleoapelor ii ofera fetei un aspect mereu obosit si mult mai batran decat este cazul. Tocmai de aceea, blefaroplastia care este chirurgia peoapelor, poate ajuta aceste persoane sa aiba un aspect si un chip cat mai frumos si cat mai placut.

Trebuie precizat faptul ca aceasta interventie chirurgicala este de reula impiedicata de catreva contraindicatii precum: sindromul ochiului uscat, glaucomul, hipertensiunea severa, hipertiroida sau diferitele boli cardiovasculare.

In ceea ce priveste femeile care sunt clinic sanatoase si care isi doresc sa aiba pleoape mai frumoase si mai sanatoase, acestea trebuie sa stie ca blefaroplastia este de doua tipuri.

Exista astfel blefaroplastie superioara, iar acest tip de interventie consta in indepartarea excesului de piele si grasime din zona pleoapei superioare. O asemenea interventie de regula se face sub anestezie locala.

Partea mai putin placuta in ceea ce priveste acest tip de interventie chirurgicala, este aceea ca lasa urme, iar cicatricile vor ramane vizibile o perioada de timp indelungata. Abia dupa doua – trei luni ele vor incepe sa fie invizibile.

Exista apoi si blefaroplastie inferioara, care are rolul de a indeparta excesul de piele, dar si pungile de grasime de sub ochi. De regula, pentru blefaroplastie inferioara opteaza femeile care au totusi o varsta destul de inaintata.

In ceea ce le priveste pe persoanele tinere, acestea pot sa fie supuse si unei interventii chirurgicale denumita blefaroplastie inferioara transconjunctivala.

Ei bine, daca pana acum am vazut care sunt tipurile de blefaroplastie, trebuie acum sa amintim si cateva beneficii alte acestei interventii chirurgicale. De exemplu este important de precizat ca blefaroplastia are atat rol estetic cat si rol functional.

Datorita blefaroplastiei, femeile vor ramane si fara riduri si vor avea un aspect fizic mult mai tanar, asa ca este firesc ca acestea sa opteze pentru acest tip de interventie chirurgicala.

Referitor la blefaroplastie mai trebuie mentionat faptul ca este o interventie chirurgicala care necesita renuntarea la fumat cu cateva saptamani inainte de interventie.

In momentul in care discutam despre blefaroplastie, trebuie precizat ca femeile nu au voie sa consume aspirina cel putin 10 zile, ibuprofen sau alte medicamente care contin aceste produse.

Este important de precizat ca blefaroplastia are nevoie si de o perioada de recuperare, care poate dura pana la doua – trei saptamani, de la caz la caz.

Asadar, femeile care isi doresc sa aiba un chip mai frumos, pot opta oricand pentru interventii chirurgicale, iar aici amintim printre altele si blefaroplastia sau interventia chirurgicala asupra pleoapelor dupa cum mai este cunoscuta interventia chirurgicala.

0 Shares
You May Also Like