Despre aparatura de salon: Lupa Cosmetica

0 Shares
0
0
0

Detinerea unui salon cosmetic reprezinta o investitie de timp si de resurse materiale, investind in calitate, dorin excelenta, motiv pentru care trebuie sa optati intotdeauna spre produse profesionale, cu ajutorul carora sa puteti oferi servicii de cel mai inalt nivel, celor care trec pragul salonului vostru.

De la mobilierul pentru salon si pana la produsele consumabile, totul trebuie achizitionat cu atentie, studiat inainte si analizat, astfel incat sa stiti ca ati facut cea mai buna alegere.

Asadar, pentru un salon ce isi doreste sa fie unul profesionist, care sa detina unii dintre cei mai pretentiosi si mai influenti clienti,  este extrem de important sa dispuna de un staff competent, profesionist si specializat dar si de aparatura performanta, profesionala, fiindca oricat de priceput ar fi angajatii, pentru a obtine cel mai bun rezultat, e nevoie de putin ajutor din partea aparaturii.

Exista numeroase aparate si unelte, unele mai cunosc ute, altele mai putin cunoscute, fara de care, de exemplu, nu ar putea fi realizata o manichiura sau dusa la bun sfarsit o coafura.  Ei bine, in acest articol vom discuta despre un aparat de salon, mai putin cunoscut, insa extrem de important si de versatil si anume, lupa cosmetica.

Lupa cosmetica, este un aparat folosit intr-o multitudine de actiuni si tipuri de operatii. Lampa cu lupa este ideala pentru cosmeticieni, electronisti, ceasornicari, filateristi si pentru toate persoanele a caror activitati necesita marirea obiectelor si iluminarea acestora.

Acest produs asigura confort vizual, iar prin modul in care este realizata constructia lor, evita efectul de orbire, se aprind fara palpairea led-ului si ilumineaza puternic zona studiata. Aparatul cosmetic este utilizat in lucrari minutioase, care necesita o buna iluminare a zonei si o atentie sporita la detalii. De pilda, in domeniul pensatului, in domeniul tatuajelor, in domeniul aplicarii de gene false, un astfel de produs este indispensabil.

Necesitarea existentei unei astfel de lupe cosmetice cu led, este aplicata si in cazul tratamentelor de infrumusetare pentru piele, unde desi lumina este bazata pe un tub luminos tip neon, un astfel de dispozitiv nu va afecta procesul in niciun fel. Totodata, la anumite modele, intensitatea luminii poate fi ajustata, in functie de preferintele si nevoile atat ale cosmeticianului cat si a clientului.

O astfel de lupa este  ideal sa fie realizata dintr-o baza, care trebuie sa fie cat mai stabila, fie ca dispune de un picior de sustinere, fie ca se prinde pe masa de lucru. Pe langa baza, structura aparatului contine si o lupa cu diverse tipuri de dioptrii si o lampa cu tub luminos, pentru ca cel care o foloseste sa aiba o vizualizare mai buna  si mai clara, asupra punctului de interes.

Lupele comestice cu picior mobil si roti pot fi manevrate si pentru sarcini mai complicate, ajungand in puncte si locatii cat mai apropriate de subiect, in timp ce cele cu prindere fixa, de masa, nu permit la fel de mult o larga manevrabilitate.

Asadar, pe scurt, lampa cu lupa cosmetica profesionala, reprezinta instrumentul versatil din domeniul cosmetic si nu numai, ce permite o examinare mai atenta si in detaliu a pielii ce urmeaza a fi diagnosticata si tratata in conformitate, ori a elementelor si a obiectelor care reprezinta punctul principal de interes.

0 Shares
You May Also Like