Unde iti poti repara smartphone-ul?

Unde iti poti repara smartphone-ul?

0 Shares
0
0
0

Unde iti poti repara smartphone-ul?Atunci cand vrei sa iti cumperi un smartphone, mai mult ca sigur alegi sa iti indrepti atentia spre un model performant de la un brand de top precum Samsung de exemplu, sau Apple.

Aceasta alegere poate fi una foarte inteleapta din partea ta in conditiile in care atat Samsung cat si Apple sunt doua branduri de top de pe piata de telefoane mobile.

Trebuie insa ca atunci cand iti alegi telefonul sa nu uiti sa il echipezi cu accesoriile de protectie compatibile acestuia, iar aici discutam in primul rand despre un geam de protectie smartphone, dar si despre o husa smartphone.

Geamul de protectie pentru dispozitiv este ideal deoarece ii protejeaza acestuia display-ul, in timp ce husa smartphone este ideala deoarece poate sa protejeze partea din spate a telefonului si partile laterale, sau poate proteja telefonul in totalitate, in functie de modelul ales.

Poti insa si sa ai ghinionul ca in ciuda faptului ca iti protejezi foarte bine telefonul, acesta sa se defecteze si sa fii nevoit sa cauti cea mai buna solutie pentru a-l repara.

Asadar, intr-o astfel de situatie in cazul in care telefonul tau se defecteaza, daca acesta inca se afla in perioada de garantie, iar problema aparuta este una tehnica, atunci iti poti duce dispozitivul la reparat pe baza certificatului de garantie, iar astfel nu vei plati costurile reparatiei.

In cazul in care insa telefonul s-a defectat din cauza neglijentei tale, astfel ca fie ca a intrat in contact cu apa sau cu alte lichide, ori daca a cazut si s-a ales cu display-ul spart, atunci cu siguranta va trebui sa platesti pretul reparatiei, indiferent ca iti vei duce telefonul la magazinul de unde l-ai cumparat pentru a fi trimis in service sau ca il vei duce intr-un alt service.

In aceasta situatie, daca vei alege sa iti duci telefonul pe cont propriu intr-un service gsm, cu siguranta va trebui sa cunosti cateva detalii pentru a alege cel mai bun service gsm Bucuresti.

In primul rand, inainte de a-ti duce telefonul intr-un anumit service, ar trebui sa culegi informatii despre service-urile gsm din oras, pentru a stii in mare parte unde se lucreaza cel mai bine.

Va trebui sa te interesezi daca service-urile respective lucreaza sau nu cu piese noi si originale, si va trebui sa te interesezi daca trebuie sa iti comanzi personal piesele de schimb, sau daca ti le vor comanda cei de la service.

Apoi, dupa ce vei lua decizia de a-ti duce telefonul intr-un anumit service gsm, expertii in reparatii telefoane vor face o constatare, pentru a stabili care este defectiunea, si care a fost cauza care a provocat defectiunea.

Dupa aceea vei fi informat, iar daca iti vei da acordul se va incepe procesul de reparatie al telefonului, iar in momentul in care reparatia va fi finalizata vei putea sa iti ridici telefonul de la service.

Este important de mentionat faptul ca daca vei opta pentru un service gsm profesionist, vei beneficia de o perioada de garantie pentru reparatia efectuata.

0 Shares
You May Also Like