Tratamentul cu termocuverta

Tratamentul cu termocuverta

0 Shares
0
0
0

In prezent foarte multe centre de infrumusetare vand temocuverta, iar femeile din cate se poate observa sunt foarte curioase sa incerce o asemenea terapie care le poate ajuta sa aiba un corp de invidiat.

Termocuverta este in clipa de fata o noua tehnica de eliminare a lichidelor din tesut, si este foarte utila pentru organism dat fiind faptul ca realizeaza o mai buna circulatie sangvina la nivelul dermei, dar ea este cea care procoaca si o activitate imbunatatita la nivel celular.

Aceasta terapie contribuie decisiv si la scaderea in greutate si eliminarea celulitei. Procedeul este in prezent o alternativa foarte buna la sauna si este recomandat pentru persoanele care nu suporta temperatura ridicata din sauna clasica.

Tratamentul cu patura termica inseamna de fapt invelirea pacientei intr-un material impermeabil, care se incalzeste apoi la temperaturi cuprinse intre 45˚si 60˚C. Datorita faptului ca se incalzeste, corpul elimina toxinele si porii pielii se dilata, iar astfel permit intrarea efectiva a principiilor active.

Tratamentul cu termocuverta reprezinta tratamentul de inceputul oricerei terapii de scadere in greutate, si este un tratament complementar, care se poate imbina perfect cu alte terapii, iar aici discutam despre electrostimulare, cavitatie, etc.

Un astfel de tratament se realizeaza in 5 etape, iar acestea sunt exfolierea, aplicarea cremei termo – active, termosudatia, curatarea si la final aplicarea cremei anticelulita.

Femeile care isi doresc sa urmeze un astfel de tratament trebuie sa stie ca nu este indicat ca inaintea unei sedinte de tratament sa bea cafea, insa este necesar sa bea cat mai multa apa in ziua sedintei.

Apoi, femeile care urmeaza sa participe la o asemenea sedinta trebuie sa tina cont de faptul ca nu au voie sa consume lichide cu minim o ora inainte de sedinta.  Ce mai trebuie sa stie femeile care isi doresc sa urmeze un astfel de tratament, este faptul ca impachetarile sunt totale si se fac imediat de sub sani si pana la glezne.

Daca pana acum am spus ce nu au voie sa faca femeile inainte de tratament, trebuie precizat ca dusurile nu sunt recomandate imediat dupa o sedinta de tratament.

In ceea ce priveste numarul de sedinte, este indicat ca la inceput sa se efectueze intre doua si patru sedinte pe saptamana, iar apoi, o sedinta la doua saptamani pentru o mai buna mentinere a rezultatelor.

Se spune ca pentru o femeie ideal ar fi un tratament de 10 – 12 sedinte, iar in acest timp se poate ajunge la minus 3-5 centimetri in jurul taliei si la minus 4-5 kilograme.

Femeile care isi doresc sa urmeze un astfel de tratament, mai trebuie sa stie ca dupa cea de a treia sedinta, rezultatele vor incepe sa se vada, iar pielea isi va recapata fermitatea si elasticitatea.

Cat despre durata unei sedinte, aceasta este de 45 de minute.

In ceea ce priveste beneficiile unei asemenea terapii, acestea sunt multiple, printre care se numara si eliminarea celulitei sau diminuarea acesteia, arderea rapida a tesutului adipos, tonifierea musculaturii, activarea metabolismului, o mai buna circulatie a sangelui si  o mai buna circulatie limfatica, etc.

0 Shares
You May Also Like