iPhone vs Android: cu ce e iPhone mai bun

0 Shares
0
0
0

Imi plac telefoanele care folosesc Android, dar daca ar fi sa aleg intre un astfel de dispozitiv si un iPhone, as cumpara iPhone-ul.

In primul rand, un iPhone 8, 8 Plus sau X e mult mai rapid decat telefoanele care folosesc Android, cipul bionic A11 oferindu-i acest avantaj in fata altor modele similare, precum Samsung Galaxy S9 sau Google Pixel 2XL; aceasta diferenta de viteza face din cele mai intense jocuri sau cele mai performante aplicatii o experienta mai buna.

iPhone are un plus fata de Android si la capitolele hardware si software. Functia 3D Touch, introdusa odata cu iPhone 6, este suficient de inteligenta pentru a simti presiunea, permitandu-ti sa efectuezi actiuni mai rapide din ecranul de pornire prin simpla apasare lunga pe logo-ul aplicatiei.

iPhone X are posibilitatea de a-ti identifica fata pentru a te conecta, indiferent de cat de mult ti-ai schimba aspectul fizic, putandu-te indentifica chiar si daca iti lasi barba sau iti pui ochelari. Acestea sunt doar cateva dintre exemplele de proiectare a hardware-ului si a software-ului Apple pentru a face iPhone-ul mai bun decat Android.

Si nu este o coincidenta faptul ca Google a cheltuit recent peste 1 miliard de dolari pentru a achizitiona smartphone-urile HTC, dorind sa imite aceeasi senzatie prin integrarea mai buna a sistemului sau mobil cu dispozitivele sale.

iPhone ramane si cel mai usor smartphone de utilizat, in ciuda promisiunilor producatorilor de dispozitive Android de a-si simplifica structura. Bineinteles, Apple a renuntat la anumite imbunatatiri de-a lungul anilor, precum Stiri si Control Center, ca sa nu mai mentionez indepartarea jackului audio la modelele de la iPhone 7 incolo.

Atat iOS cat si Android au milioane de aplicatii in magazinele lor, dar iPhone-ul este in continuare favorizat de dezvoltatori ca platforma de lansare pentru cele mai noi aplicatii. Magazinul Google Play este ca un fel de Netflix al aplicatiilor mobile, primeste hit-urile, dar de obicei, acestea sunt testate mai intai pe iOS inainte sa fie transmise mai departe.

De exemplu, a durat doi ani ca Instagram sa debuteze pe Android dupa ce a fost lansat pentru iPhone. In ziua de azi sunt multe ateliere de inlocuire geam iphone 5s, cu putina cautare veti gasi unul cu siguranta.  La alte aplicatii, cum ar fi Super Mario Run și HQ Trivia, a fost nevoie de cateva luni pentru a ajunge pe Android dupa debutul pe iOS. A

lte aplicatii care au debutat pe iPhone mai devreme decat pe Android includ Monument Valley 2, Photo Affinity și Snapchat. Apple Pay este cea mai populara aplicatie pentru efectuarea platilor mobile, surclasandu-le detasat la acest capitol pe Android Pay si Samsung Pay; de asemenea, este si foarte usor de folosit. In concluzie, in multe privinte, iPhone este mult mai bun ca Android.

0 Shares
You May Also Like