Pe ce dispozitive se poate utiliza FaceTime?

Pe ce dispozitive se poate utiliza FaceTime?

0 Shares
0
0
0

Desi exista numeroase aplicatii care pot fi utilizate pentru a efectua apeluri video si audio pe un smartphone, Apple le pune la dispozitia clientilor FaceTime. Aceasta functie, disponibila inca de cand exista iPhone 4, a fost primita cu bratele deschise in SUA si nu numai.

Se poate utiliza pe iPhone 4 si modelele aparute ulterior, cat si pe toate modelele iPad Pro, iPad 2 si modelele ulterioare, a 4-a generatie de iPod Touch si modelele aparute ulterior si pe toate modelele iPad mini. In cazul in care aveti pe dispozitivul Apple date celulare sau doriti sa folositi FaceTime, este posibil pe iPhone 4 S si modelele ulterioare, cat si de a 3-a generatie de iPad si modelele ulterioare si pe toate modelele de iPad Pro.

Cum activezi aplicatia FaceTime si efectuezi un apel?

Pentru activarea aplicatiei FaceTime de pe telefon, trebuie sa te autentifici cu ID-ul Apple, accesezi Configurari > FaceTime > Folositi ID-ul Apple pentru FaceTime si apoi te utentifici cu ID-ul Apple. In cazul in care folosesti un iPad sau iPod Touch, trebuie sa iti inregistrezi adresa de email intrand la Configurari > FaceTime > Folositi ID-ul Apple pentru FaceTime si apoi te autentifici adaugand ID-ul Apple.

Atunci cand vrei sa efectuezi un apel, ai nevoie de numarul de telefon al persoanei pe care doresti sa o suni sau de adresa acesteia de email inregistrata. Introduci numarul de telefon sau adresa de email in aplicatie, iar apoi apesi pictograma video sau audio, in functie de tipul apelului pe care doresti sa il efectuezi.

Ce faci cand nu poti efectua sau primi apeluri prin FaceTime

Desi FaceTime este o aplicatie indragita de utilizatorii Apple datorita calitatii apelurilor video, se poate intampla sa nu functioneze in unele situatii.

Primul lucru pe care il poti face cand nu poti primi sau efectua apeluri cu FaceTime este sa te asiguri ca ai o conexiune functionala la Wi-Fi sau la date celulare, dar si ca aplicatia ta este activata. Daca iti apare mesajul “Asteapta Activare”, atunci dezactiveaza optiunea si activeaz-o din nou.

In cazul in care nu iti apare configurarea FaceTime, vezi daca optiunile de Camera si FaceTime sunt active si acceseaza Configurari > General > Restrictii. De asemenea, asigura-te ca numarul tau de telefon si adresa de email sunt adaugate corect. Nu in ultimul rand, este binevenit sa iti actualizezi dispozitivul la cea mai recenta versiune de iOS si sa te bucuri de toate avantajele oferite.

Nu poti merge la un service GSM pentru a-ti rezolva orice problema de utilizare a aplicatiei FaceTime, dar te poti duce pentru inlocuire display iPhone 8, pentru a rezolva o problema de soft, pentru a-ti schimba bateria si nu numai. Imposibilitatea de a efectua apeluri cu FaceTime poate fi extrem de neplacuta, insa se poate rezolva cu usurinta cu putina atentie.

Odata ce ai efectuat primul tau apel video, va fi o aplicatie pe care o vei folosi de fiecare data cand vei dori sa comunici cu prietenii si familia.

0 Shares
You May Also Like