Avantajele folosirii carcaselor si protectie si a huselor bumper

Avantajele folosirii carcaselor si protectie si a huselor bumper

0 Shares
0
0
0

Avantajele folosirii carcaselor si protectie si a huselor bumperAtunci cand telefonia mobila a cucerit piata din Romania, avantajele sale erau posibilitatea de a fi contactat chiar si atunci cand nu erai acasa si o zona de acoperire mult mai mare decat cea a retelelor de telefonie fixa.

Primele telefoane mobile pe care furnizorii de servicii telefonice le ofereau clientilor erau masive, finisate fara prea multa atentie la detalii si cu un aspect rudimentar, dar avantajul lor era rezistenta la socuri. Cu siguranta ai auzit si tu cel putin o gluma legata de primele modele de telefone produse de Nokia, si stii ca avea un sambure de adevar.

Astazi, telefoanele mobile sunt din ce in ce mai performante, cu un design practic si estetic, dar sunt si mai fragile. Butoanele de cauciuc si ecranele monocolore au fost inlocuite de touchscreen-uri cu mii de pixeli, iar carcasele din plastic gros au fost inlocuite de unele subtiri si fine, realizate din sticla sau aluminiu.

De aceea, este recomandat sa folosesti accesorii precum carcasele de protectie sau husele bumper, asa incat sa nu risti sa iti strici telefonul in cazul in care il scapi pe jos sau il lovesti de alte obiecte.

Carcasele de protectie pot fi de tip capac, tip “carte” sau tip toc. Prima categorie se refera la carcasele care acopera doar partea din spate a telefonului, si il protejeaza de zgarieturile care pot aparea in urma purtarii lui in geanta, impreuna cu obiecte ascutite cum sunt cheile, sau in urma asezarii lui pe suprafete dure.

Carcasele tip “carte” protejeaza atat fata, cat si spatele telefonului, dar il fac mai greu de folosit. Acelasi lucru se intampla si in cazul cascaselor toc, care presupun scoaterea completa a telefonului din ele pentru a putea fi folosit, deci in momentul utilizarii acesta nu este deloc protejat.

Husele bumber, in schimb, sunt o alternativa foarte practica deoarece acopera doar lateralele telefonului si colturile acestuia – adica exact acele zone care sunt predispuse la lovituri – dar si una estetica, deoarece nu schimba aspectul telefonului din prisma faptului ca nu acopera o parte prea mare din acesta.

In plus, sunt realizate din aluminiu de foarte buna calitate, care nu se indoaie si care preia socurile, asa incat componentele telefonului sa nu fie deloc afectate in cazul unui impact cu o suprafata dura.

O gama larga de carcase de protectie si huse bumber pentru diverse modele de telefoane gasesti in magazinul online Magline.

0 Shares
You May Also Like