De ce sa inserati testimoniale in cadrul site-ului?

0 Shares
0
0
0

Testimonialele au castigat tot mai mult teren in ultimul timp, devenind destul de convingatoare in randul publicului. Cu toate acestea, exista si persoane care inca nu sunt convinse de efectele acestora asupra dezvoltarii unui site.

Tocmai pentru a spulbera si aceste incertitudini cu privire la testimoniale, in articolul de astazi veti descoperi adevarata importanta a acestora, dar si cum reusesc ele sa va imbunatateasca starea afacerii dumneavoastra. Haideti sa le descoperim impreuna 

Evidentiaza experienta

Indiferent ca facem referire la un site de web design din Timisoara sau de un site de prezentari auto din Bucuresti, testimonialele bine redactate si convingatoare vor scoate in evidenta experienta pe care dumneavoastra o aveti in domeniul respectiv. De asemenea, cu ajutorul acestora, publicul se va familiariza mult mai usor cu serviciile sau produsele pe care le puneti la dispozitie.

Desi probabil veti afirma faptul ca oricine poate scrie un testimonial, fara sa spuna un gram de adevar, trebuie sa stiti faptul ca publicul reuseste sa identifice recenziile care sunt adevarate, tocmai prin maniera in care au fost redactate.

Cu toate acestea, o data cu trecerea timpului si cu acumularea unei experiente in domeniu, veti observa ca numarul de opinii privind afacerea creata va creste, fapt ce va oferi un plus de incredere in randul cumparatorilor.

Ajuta clientii in achizitionare

De cate ori nu vi s-a intamplat sa achizitionati un anumit produs, doar datorita testimonialelor de pe internet? Probabil nu de putine ori, nu-i asa? Asadar, daca aveti opinii ale clientilor cu privire la afacerea dumneavoastra, nu uitati sa le inserati la vedere in cadrul site-ului.

In special daca veti comercializa produse, este foarte util sa scoateti in evidenta opiniile persoanelor care au apelat la produsele sau serviciile pe care le comercializati.

Daca veti aborda aceasta metoda, veti observa ca publicul se va orienta mult mai usor in achizitionarea unui produs deci, sunt sanse destul de mari ca respectivul client sa aiba parte de o experienta placuta.

Atrageti noi clienti

Ce antreprenor nu isi doreste sa atraga noi clienti care sa testeze produsele sau serviciile puse la dispozitie? Daca si dumneavoastra faceti parte din aceasta categorie, atunci trebuie sa stiti ca testimonialele sunt o metoda foarte buna de a atrage noi clienti, tocmai datorita faptului ca acestia se vor convinge mult mai usor de calitatea produselor si a serviciilor expuse in cadrul site-ului.

De asemenea, nu uitati sa prezentati cateva testimoniale si opinii ale clientilor si pe retelele sociale, astfel incat si persoanele de pe acele retele sa va observe. In plus, in cadrul retelelor de socializare se gasesc numeroase persoane, astfel ca, astazi nu prea mai exista persoane care sa nu aiba macar un cont de Facebook.

De aceea, cu o promovare adecvata pe aceste retele, aveti sanse foarte mari sa castigati increderea publicului.
In final, speram ca am reusit sa va prezentam cateva avantaje ale testimonialelor, dar si cum ar putea acestea sa va duca afacerea la un alt nivel. Suntem convinsi ca veti reusi!

0 Shares
You May Also Like