Este suficient sa ai un stil de viata sanatos pentru a preveni aparitia ridurilor?

0 Shares
0
0
0

Este un trend acum sa ai un stil de viata sanatos. Si este un lucru bun. Nimeni nu poate spune altceva. Si asta nu poate avea decat efecte pozitive asupra organismului. Insa cat poate asta ajuta la mentinerea tenului tanar si neridat? Noi suntem de parere ca e nevoie de un ajutor din partea cremei antirid Rejuvenate. Haideti sa vedem.

Ce avantaje are stilul de viata sanatos asupra tenului?

Vitaminele pe care le introducem in organism ofera tenului aportul necesar de vitamina A, E, B1, B2, C, K si D si de Omega 6, putem presupune ca se indeplinesc conditiile necesare pentru productia constanta de colagen si elastina de care tenul are nevoie pentru a nu fi vulnerabila la aparitia ridurilor.

De asemenea, un stil de viata sanatos presupune si miscare constanta, ceea ce nu poate fi decat benefic pentru intreg organismul si, de asemenea, si pentru ten, datorita secretiei constante de sebum si de hidratarii a organismului.

Un stil de viata sanatos presupune si un somn odihnitor, care nu face decat sa ajute tenul sa se regenereze, pentru ca acesta este timpul in care pielea isi face procesele regenerative, la fel ca si tot restul organismului.

Probabil mai sunt si alte efecte benefice ale unui stil de viata sanatos, dar nu le mai enumeram aici.

Care sunt factorii generatori de riduri pe care ii anihileaza un stil de viata sanatos?

In primul rand, respectand un stil de viata sanatos, presupunand ca acesta a fost adoptat inca din tinerete, imbatranirea nu mai este atat de evidenta si ridurile nu mai apar atat de repede.

Insa avand in vedere calitatea scazuta a produselor alimentare fata de anii cand nu se apela la o multime de tertipuri pentru un randament tot mai mare al culturilor, ajungem la concluzia ca e nevoie de o cantitate mai mare de alimente pentru acelasi aport de vitamine si omega 6, ceea ce este greu de realizat. In plus, pentru fiecare parte a organismului are nevoie de acele vitamine, deci aportul va fi impartit intre toate acestea. Aparand un deficit in toate zonele.

Cam atat. Ba nu. Clar, cei care adopta un stil de viata sanatos nu fumeaza. Deci se anuleaza de la sine.

Ce factori nu sunt anihilati?

Imbratranirea celulara este inevitabila, pentru ca odata cu trecerea timpului, diviziunea celulara nu se mai produce intr-un ritm atat de alert, deci nu va mai avea un aport atat de mare de colagen si elastina noua. Acestea tot nu se vor mai produce in aceleasi cantitati.

In plus, este efectul imprimat de radiatiile ultraviolete. Acesta incetineste si mai mult productia de colagen si elastina. Se poate apela creme cu factori de protectie, insa odata cu subtierea stratului de ozon, aceste radiatii vor deveni tot mai puternice si vor avea efecte tot mai puternice asupra tenului.

Asadar, daca tot vrei sa ai un stil de viata sanatos, apeleaza la produse bio, care nu au cum sa iti faca rau, ci doar bine atunci cand le aplici pe ten. Produsele de ingrijire bio cum este crema bio antirid Rejuvenate de la Dailani Beauty, un producator roman de produse bio de ingrijire a tenului.

0 Shares
You May Also Like