Posibile probleme pentru iPhone 7

Posibile probleme pentru iPhone 7

0 Shares
0
0
0

Fanii dispozitivelor comercializate de catre Apple sunt de parere ca atunci cand vine vorba despre telefoane mobile utilizatorii se impart in doua categorii, si anume: utilizatori de iPhone si restul lumii (pentru ca restul producatorilor folosesc sistemul de operare Android).

Dispozitivele iPhone sunt speciale dat fiind faptul ca au sistemul de operare iOS, total diferit de sistemul de operare Android, motiv pentru care utilizatorii indragesc atat de mult modelele iPhone.

Ei bine, cum modelele iPhone X si iPhone 8 sau iPhone 8 Plus au preturi foarte mari, exista utilizatori care inca isi indreapta atentia spre modele iPhone 7, in ciuda faptului ca deja acestea au aparut pe piata de mai bine de 2 ani.

Exista insa si utilizatori care detin deja de ceva timp terminale iPhone 7 si care sunt foarte multumiti de modul in care se comporta aceste dispozitive, insa exista si utilizatori care detin modele iPhone 7, si care nu sunt tocmai multumiti de modul in care se dispozitivele comporta iPhone 7.

Una dintre cele mai mari probleme ale modelelor iPhone 7 este legata de bateria dispozitivului, care pur si simplu se descarca foarte rapid. Utilizatorii de iPhone 7 au incercat diferite trucuri pentru a-si ajuta bateriile sa reziste mai mult timp incarcate, in timp ce altii au optat pentru o baterie iPhone 7 noua.

Se poate ca bateriile iPhone 7 sa se descare din cauza unor aplicatii care consuma multa energie, sau se poate ca utilizatorii sa uite activate datele mobile sau functiile wifi ori bluetooth, insa exista si situatii in care bateriile pur si simplu se descarca rapid fara ca telefonul sa fie folosit.

Alti utilizatori de iPhone 7 se plang de faptul ca in anumite situatii terminalele lor refuza sa porneasca. Se poate intampla ca telefonul sa nu porneasca din cauza unei probleme hardware, insa exista si posibilitatea ca telefonul sa aiba o problema software.

Problema software este cel mai simplu de reparat, insa inainte de toate se poate incerca un hard reset al telefonului. Daca problema nu se rezolva astazi, cu siguranta o vizita la service poate rezolva problema.

In cazul unei probleme hardware a telefonului, lucrurile se complica putin, motiv pentru care este deasemenea nevoie de o vizita cu telefonul la service, insa acolo specialistii vor putea rezolva problema.

Exista situatii in care terminalele iPhone 7, au fost scapate in apa iar din acest motiv nu mai functioneaza. Chiar daca acestea sunt rezistente la apa, se poate totusi ca apa sa fi patruns in interior, si sa fi afectat anumite componente. Acesta este si motivul pentru care desi sunt rezistente la apa, ar trebui ca telefoanele sa fie totusi protejate si ferite de apa.

Ei bine, dupa cum se poate vedea, pot exista diferite situatii neplacute chiar si pentru cei care detin un model iPhone 7, in ciuda faptului ca aceste dispozitive sunt scoase pe piata de catre un brand de top precum Apple, si in ciuda faptului ca au preturi mult mai mari decat alte telefoane mult mai noi.

 

0 Shares
You May Also Like